(Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic

(Last Updated On: May 28, 2019)

Accident groaznic marți dimineață în județul Brașov, pe raza localității Viștea. Din primele informații, un șofer a adormit la volan. Două persoane sunt rănite grav.

Circulaţia este blocată, marţi dimineaţă , pe DN1, în judeţul Braşov, din cauza unui accident rutier soldat cu rănirea a două persoane, anunță Observator Tv.

(Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic 1 (Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic 2
(foto: făgarasultau.ro via Observator Tv)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, la ieşirea din localitatea Viştea de Jos către Braşov, judeţul Braşov, şoferul unui autoturism a adormit la volan şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care circula regulamentar.

(Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic 3 (Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic 4 (Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic 5 (Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic 6

Potrivit cpt. Ciprian Sfreja, patru persoane au fost rănite (două femei și doi bărbați). Acestea au fost transportate la spital. Traficul este blocat pentru cercetarea la fața locului, anunță Mytex.

Conform Centrului Infotrafic, unul dintre șoferi ar fi adormit la volan și ar fi intrat cu mașina pe contrasens, unde a lovit frontal un autovehicul condus regulamentar.