(Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic

Last Updated on mai 28, 2019 Accident groaznic marți dimineață în județul Brașov, pe raza localității Viștea. Din primele informații, un șofer a adormit la volan. Două persoane sunt rănite grav.

Circulaţia este blocată, marţi dimineaţă , pe DN1, în judeţul Braşov, din cauza unui accident rutier soldat cu rănirea a două persoane, anunță Observator Tv.

(Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic 1 (Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic 2
(foto: făgarasultau.ro via Observator Tv)

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, la ieşirea din localitatea Viştea de Jos către Braşov, judeţul Braşov, şoferul unui autoturism a adormit la volan şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară care circula regulamentar.

(Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic 3 (Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic 4 (Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic 5 (Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic 6

Potrivit cpt. Ciprian Sfreja, patru persoane au fost rănite (două femei și doi bărbați). Acestea au fost transportate la spital. Traficul este blocat pentru cercetarea la fața locului, anunță Mytex.

Conform Centrului Infotrafic, unul dintre șoferi ar fi adormit la volan și ar fi intrat cu mașina pe contrasens, unde a lovit frontal un autovehicul condus regulamentar.

Previous Story

Brașov. Primarul din Codlea a demisionat! Cîmpeanu Mihai: Îmi revine sarcina, deloc ușoară, de a prelua frâiele administrației locale în urma renunțării la calitatea de primar a domnului Cătălin Muntean, care și-a prezentat demisia în cursul zilei de astăzi. Deși există voci care spun că …”

Next Story

Aeroportul Brașov. Blocaj. Licitația pentru construcția terminalului a fost contestată de BOG’ART și UTI