Brașov. Primarul din Codlea a demisionat! Cîmpeanu Mihai: Îmi revine sarcina, deloc ușoară, de a prelua frâiele administrației locale în urma renunțării la calitatea de primar a domnului Cătălin Muntean, care și-a prezentat demisia în cursul zilei de astăzi. Deși există voci care spun că …”

Last Updated on mai 27, 2019 Cătălin Muntean, primarul din Codlea a demisionat luni din funcție, anunță viceprimarul Cîmpeanu Mihai:

Cîmpeanu Mihai: „Stimați codleni,
Îmi revine sarcina, deloc ușoară, de a prelua frâiele administrației locale în urma renunțării la calitatea de primar a domnului Cătălin Muntean, care și-a prezentat demisia în cursul zilei de astăzi.

Brașov. Primarul din Codlea a demisionat! Cîmpeanu Mihai: Îmi revine sarcina, deloc ușoară, de a prelua frâiele administrației locale în urma renunțării la calitatea de primar a domnului Cătălin Muntean, care și-a prezentat demisia în cursul zilei de astăzi. Deși există voci care spun că ...” 1

Deși există voci care spun că sunt foarte tânăr, pentru mine este o șansă și o adevărată provocare, și doresc să asigur cetățenii municipiului Codlea de tot sprijinul meu, de deschidere la dialog, de implicare și perseverență.

Am avut multe de învățat despre administrație de la Cătălin Muntean și mai sunt foarte multe lucruri de făcut. Însă, am convingerea că împreună cu aparatul administrativ, vom reuși să ducem mai departe proiectele începute și chiar să facem performanță.
Cu respect,
Mihai Cimpeanu”

Previous Story

Brașov. Cristian Macedonschi: „După aceste alegeri istorice avem cu adevărat motiv sa sărbătorim Europa nu numai la Brașov ci si in întreaga Românie. Am avut așteptări mari de la …”

Next Story

(Foto) Accident Grav. Ciocnire violentă pe DN 1. Rănite, 4 persoane. Din mașini nu a mai rămas nimic