(Foto) Brașov. Mara Mareş: „Zile de campanie, în imagini. Deschiderea oamenilor față de PNL ne arată că, într-adevăr, romanii au înțeles ca Partidul Național Liberal reprezintă singura varianta bună pentru România. Victoria este aproape!”

Last Updated on mai 16, 2019 Mai sunt câteva zile până la alegerile europarlamentare iar cei de la PNL sunt în campanie, în municipiu și în județ.

Mara Mareş: „Zile de campanie, în imagini. Deschiderea oamenilor față de PNL ne arată că, într-adevăr, romanii au înțeles ca Partidul Național Liberal reprezintă singura varianta bună pentru România. Victoria este aproape!
#Brasov #Prejmer #Bran #Triaj #Astra #Craiter”
(Foto) Brașov. Mara Mareş: „Zile de campanie, în imagini. Deschiderea oamenilor față de PNL ne arată că, într-adevăr, romanii au înțeles ca Partidul Național Liberal reprezintă singura varianta bună pentru România. Victoria este aproape!” 1

(Foto) Brașov. Mara Mareş: „Zile de campanie, în imagini. Deschiderea oamenilor față de PNL ne arată că, într-adevăr, romanii au înțeles ca Partidul Național Liberal reprezintă singura varianta bună pentru România. Victoria este aproape!” 2

Siegfried Muresan: „Acum, la Ghimbav, vorbim despre rolul-cheie al aeroporturilor pentru dezvoltarea regională inteligentă, la Conferința “Smart regional development. Airport cities”, organizată de Consiliul Județean Brașov și Consiliul Local Ghimbav”

Andronache Gabriel: „Campanie electorală în Centrul Brașovului, o zonă care ne-a susținut în permanență, parte a colegiului parlamentar nr.5 Brașov. În 2012 datorită acestei zone dl. avocat Nicolae Vlad Popa a fost ales senator iar eu am fost ales deputat.
(Foto) Brașov. Mara Mareş: „Zile de campanie, în imagini. Deschiderea oamenilor față de PNL ne arată că, într-adevăr, romanii au înțeles ca Partidul Național Liberal reprezintă singura varianta bună pentru România. Victoria este aproape!” 3

Astăzi, cetățenii cu care am stat de vorbă ne-au transmis susținerea lor pentru candidații PNL la europarlamentare și au confirmat că vor spune DA la referendumul inițiat de Președintele României, dl. Klaus Iohannis!”

Previous Story

Au început lucrările la Autostrada A3, Brașov – Comarnic, între Cristian și Râșnov! „Se cară foarte mult pâmânt cu vreo trei basculante. Un grader face ceva …”

Next Story

George Scripcaru: Brașovul, primul oraș din țară cu sistem pilot de colectare selectivă dedicată fiecărui utilizator, cu identificator, cântar și „bon de reducere“. Cum funcționează sistemul