Au început lucrările la Autostrada A3, Brașov – Comarnic, între Cristian și Râșnov! „Se cară foarte mult pâmânt cu vreo trei basculante. Un grader face ceva …”

Last Updated on mai 16, 2019 Agitație mare la Brașov, în zona PSD. Ministrul Răzvan Cuc vine să le dea binecuvântarea la autostrada Brașov-Comarnic. Cel mai probabil se vor face 3 poze și se va lucra ca și la Autostrada Moldova unde în două luni s-au construit ZERO kilometri.

Au început lucrările la prima autostradă din județul Brașov, cu câteva zile înainte de vizita ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc., anunță Observator Brașov.

Au început lucrările la Autostrada A3, Brașov - Comarnic, între Cristian și Râșnov! „Se cară foarte mult pâmânt cu vreo trei basculante. Un grader face ceva ...” 1

“În locul unde se marca aseară, la Râşnov – Cristian, au apărut utilaje, acolo se fac decopertări. Se cară foarte mult pâmânt cu vreo trei basculante. Un grader face ceva decopertări, dar par izolate. Sunt ţăruşi de marcaj pe vreo 500m lungime pe trei rânduri, ca şi când se semnalizează axul autostrăzii”, spune un membru al forumului Asociaţiei Pro Infrastructură (API), citat de economica.net.

Zilele acestea au loc decopertări pe o suprafață mică din sectorul de 6,3 km a Autostrăzii A3 (Brașov – Comarnic), potrivit membrilor forumului Asociației Pro Infrastructură. Este vorba despre lotul 5, între localitățile Cristian și Râșnov.

Ministrul Răzvan Cuc este aşteptat să inaugureze oficial deschiderea șantierului pe 20 de mai.

Mihai Nanu: „Mai țineți minte cum a inaugurat PSD Autostrada Moldovei chiar când ieșise Stefan Mandachi în stradă cu mișcarea-fenomen #șîeu? La două zile distanță nu mai era nimeni pe șantier.

Nici astăzi nu există niciun utilaj pe traseul unde ar trebui să se lucreze la ocolitoarea Bacăului.

Zilele astea vine la Brașov ministrul Cuc să dea drumul la lucrările Autostrăzii Comarnic-Brașov. Dați pariu că pe 27 mai șantierul va fi pustiu?”

Previous Story

Brașov. A fost găsit băiatul de 13 ani dispărut în timp ce era în vacanță cu familia

Next Story

(Foto) Brașov. Mara Mareş: „Zile de campanie, în imagini. Deschiderea oamenilor față de PNL ne arată că, într-adevăr, romanii au înțeles ca Partidul Național Liberal reprezintă singura varianta bună pentru România. Victoria este aproape!”