Brașov: Cristian Macedonschi: „EUROPA & JUSTITIE. Vă indemn pe toți să mergeți duminica pe 26MAI la vot si sa votați atat pentru europarlamentare cat si la referendum. Recomandarea mea este sa votati cu …”

Last Updated on mai 24, 2019 Consilierul local Cristian Macedonschi îi invită pe brașoveni să meargă la vot, pentru alegerile europarlamentare și Referendum.

Parlamentul European are 751 de membri, din 28 de state UE. România are alocate 32 de locuri, iar după ce Marea Britanie va părăsi oficial blocul comunitar vom primi un mandat in plus la redistribuire, astfel ca vom avea 33 de reprezentanți, potrivit ziare.com.

Brașov: Cristian Macedonschi: „EUROPA & JUSTITIE. Vă indemn pe toți să mergeți duminica pe 26MAI la vot si sa votați atat pentru europarlamentare cat si la referendum. Recomandarea mea este sa votati cu ...” 1

Cristian Macedonschi: „EUROPA & JUSTITIE
Vă indemn pe toți să mergeți duminica pe #26MAI la vot si sa votați atat pentru europarlamentare cat si la referendum.

Recomandarea mea este sa votati cu PNL sau USRPlus la Europarlamentare si cu DA la ambele întrebări ale Referendumului pentru a susține statul de drept, justiția si democrația in România.

Acest vot nu îl dați pentru voi ci îl dați pentru copiii voștri.

Prin acest vot le GARANTAM copiilor nostri un viitor in #ROMANIA, le oferim rădăcini si aripi in egala măsura, într-o Românie Europeana puternica iar #ROMANIEI un viitor in #UNIUNEAEUROPEANA!”

Previous Story

Cine câștigă la Brașov? PNL sau Alianța USR/PLUS? Tudor Benga: „Îmi place mult poza asta, e una dintre favoritele mele din această campanie. Îmi place fiindcă are mai multe povești în ea, povești pe care…”

Next Story

Brașov. Adrian Atomei: „DA, voi vota și la REFERENDUM ! Chiar dacă o singură întrebare ar fi rezumat în mod clar esența: FĂRĂ CONDAMNAȚI în funcții de demnitate publică! Voi merge și voi vota pentru un …”