Cine câștigă la Brașov? PNL sau Alianța USR/PLUS? Tudor Benga: „Îmi place mult poza asta, e una dintre favoritele mele din această campanie. Îmi place fiindcă are mai multe povești în ea, povești pe care…”

Last Updated on mai 24, 2019 PNL sau Alianța USR/PLUS va câștiga alegerile la Brașov? Prezent joi la Braşov, pentru mai multe vizite electorale în judeţ, preşedintele USR, Dan Barna, s-a arătat încrezător că Alianţa poate câştiga alegerile duminică.

„La campania «Fãrã penali în funcții publice», filiala USR Braşov a fost prima care a depus tabele de semnături, fiind un judeţ pilot în ceea ce priveşte finalizarea procedurilor.

De asemenea, pentru alegerile din 26 mai, în judeţul Braşov au fost strânse 24.000 de semnături, cu o treime mai multe decât în 2016, când au fost alegerile parlamentare. La scrutinul din 26 mai, cred că ne vom clasa pe primul loc în judeţul Braşov”, a declarat la Braşov, preşedintele USR, Dan Barna, citat de brasovmetropolitan.ro.

Tudor Benga, deputat USR: „Îmi place mult poza asta, e una dintre favoritele mele din această campanie. Îmi place fiindcă are mai multe povești în ea, povești pe care vi le voi spune într-o zi. Am fugit să prind ultimul tren spre București cu gândul să scriu un lung epilog pentru finalul de mâine al campaniei însă pe măsură ce îmi distilez gândurile îmi dau seama că de fapt o dimensiune a ei tronează din punctul meu de vedere asupra tuturor.

Cine câștigă la Brașov? PNL sau Alianța USR/PLUS? Tudor Benga: „Îmi place mult poza asta, e una dintre favoritele mele din această campanie. Îmi place fiindcă are mai multe povești în ea, povești pe care...” 1

Pentru cei care nu o știți alături de mine în poză este Naomi Reniuț-Ursoiu. Naomi este locul 11 pe lista USRPLUS si in ultimele luni de zile si-a pus in mare parte viața pe hold pentru a-si dedica aproape toate resursele acestei campanii. A bătut zeci de mii de kilometri și a stat de vorbă zilnic cu sute de oameni, a lipit zeci de afișe și a împărțit mii de pliante. După toate calculele și estimările, Naomi nu este pe un loc eligibil, Alianța 2020 USR PLUS are nevoie de vreo 30% din voturi pentru ca ea să ajungă sa ne reprezinte la Bruxelles.

Ca ea mai sunt o serie întreagă de alți candidați pe listele noastre. Oameni care și-au pus viețile pe hold și-au tras ca nebunii fără perspectiva unui beneficiu imediat pentru ei. Candidaților li se alătură sute de simpli membri, colegi care la rândul lor au tras ca nebunii și și-au pus viețile între paranteze săptămâni și luni de zile. Plus mii de alții care si-au rupt de prin viața lor și au făcut fiecare ce a putut.

Nu știu ce va ieși duminică la vot. Si nici cât de repede vom reuși să reparăm tot ce-i stricat în țara asta de atâta amar de vreme. Si știu bine și câte greșeli am făcut și noi și cât mai avem de învățat. Dar știu că ceea ce au făcut toți oamenii ăștia în campanie este absolut remarcabil. Este acea combinație de crez, muncă și pur refuz de a renunța care în cele din urmă ne va scoate la liman. Și mă simt privilegiat să fac parte din povestea asta 0148.

Previous Story

Brașov. Tânăr din Brăila prins când scria pe zidurile de la Strada Sforii, recent renovate. Ce amendă i-au dat polițiștii locali

Next Story

Brașov: Cristian Macedonschi: „EUROPA & JUSTITIE. Vă indemn pe toți să mergeți duminica pe 26MAI la vot si sa votați atat pentru europarlamentare cat si la referendum. Recomandarea mea este sa votati cu …”