Brașov. Corneliu Teposu: „Tăriceanu și Zamfir, adică ALDE, au murdărit, au confiscat mișcarea muncitorilor brașoveni din noiembrie 1987 și s-au adresat unor oameni aduși cu diurne sau ce naiba de beneficii le-o fi dat și care n-au văzut Brașovul până acum.În grupul lor erau …”

Last Updated on mai 13, 2019 ALDE și-a bătut joc duminică de un simbol al Brașovului organizând un „Marș al Demnității” pe traseul pe care muncitorii brașoveni au ieșit la proteste în 1987 împotriva regimului comunist.

Cei mai mulţi dintre participanţi nu au fost din Braşov, ci au fost aduşi cu autocarele sau au venit cu maşinile personale din judeţele din sud, printre care Prahova, Dâmboviţa, Giurgiu, dar şi din Bucureşti. De asemenea, la eveniment au mai participat şi membri şi simpatizanţi ALDE din Mureş şi Sibiu, anunță bzb.ro.

Brașov. Corneliu Teposu: „Tăriceanu și Zamfir, adică ALDE, au murdărit, au confiscat mișcarea muncitorilor brașoveni din noiembrie 1987 și s-au adresat unor oameni aduși cu diurne sau ce naiba de beneficii le-o fi dat și care n-au văzut Brașovul până acum.În grupul lor erau ...” 1

Corneliu Teposu: „Tăriceanu și Zamfir, adică ALDE, au murdărit, au confiscat mișcarea muncitorilor brașoveni din noiembrie 1987 și s-au adresat unor oameni aduși cu diurne sau ce naiba de beneficii le-o fi dat și care n-au văzut Brașovul până acum.

În grupul lor erau câteva grupuri de puștani, cel mai probabil sub 18 ani, cu tricouri pe care scria #fărăabuzuri. Cine i-a abuzat? Serviciile sociale unde erau?”

La miting au fost prezenţi, printre alţii, preşedintele partidului, Călin Popescu Tăriceanu, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, dar şi mai mulţi candidaţi la alegerile europarlamentare, printre care Norica Nicolai, Renate Weber sau Varujan Vosganian.

Previous Story

Brașov. Gabriel Andronache, PNL, despre drumul spre Bran: Pe ministrul Răzvan Cuc îl paşte o plângere penală pentru minciuna „DN 73 va fi gata în decembrie 2018”

Next Story

Accident Brașov. O femeie a rămas fără ambele picioare, spulberată de un autocar, la Bran. Ce spune Poliția