Accident Brașov. O femeie a rămas fără ambele picioare, spulberată de un autocar, la Bran. Ce spune Poliția

Last Updated on mai 13, 2019 Accident deosebit de grav la Bran, duminnică. O femeie a fost spulberată de un autocar în timp ce traversa prin loc nepermis. Victima a rămas fără ambele picioare în urma impactului, medicii SMURD intervenind pentru oprirea hemoragiei puternice şi salvarea vieţii femeii.

Ea ar fi traversat şoseaua prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind lovită în plin de autocar şi proiectată pe marginea străzii, informează Observator TV.

Accident Brașov. O femeie a rămas fără ambele picioare, spulberată de un autocar, la Bran. Ce spune Poliția 1

,,Un conducător auto al unui autocar a surprins și accidentat o femeie, de 52 de ani, care traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate”, a explicat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, Alina Ivan, citat de newsbv.ro.

După impactul deosebit de violent, ambele picioare ale victimei au fost secţionate, femeia fiind transportată la Spitalul Judeţean Braşov pentru îngrijiri de specialitate. Femeia se află în stare gravă, la Terapie Intensivă, medicii luptându-se din răsputeri să-i salveze viaţa.

Previous Story

Brașov. Corneliu Teposu: „Tăriceanu și Zamfir, adică ALDE, au murdărit, au confiscat mișcarea muncitorilor brașoveni din noiembrie 1987 și s-au adresat unor oameni aduși cu diurne sau ce naiba de beneficii le-o fi dat și care n-au văzut Brașovul până acum.În grupul lor erau …”

Next Story

Brașov. George Scripcaru, a șaptea amânare a sentinței în cazul RATBV, judecat pentru abuz în serviciu. A zecea oară este cu noroc?