Accident Brașov. O femeie a rămas fără ambele picioare, spulberată de un autocar, la Bran. Ce spune Poliția

(Last Updated On: May 13, 2019)

Accident deosebit de grav la Bran, duminnică. O femeie a fost spulberată de un autocar în timp ce traversa prin loc nepermis. Victima a rămas fără ambele picioare în urma impactului, medicii SMURD intervenind pentru oprirea hemoragiei puternice şi salvarea vieţii femeii.

Ea ar fi traversat şoseaua prin loc nepermis şi fără să se asigure, fiind lovită în plin de autocar şi proiectată pe marginea străzii, informează Observator TV.

Accident Brașov. O femeie a rămas fără ambele picioare, spulberată de un autocar, la Bran. Ce spune Poliția 1

,,Un conducător auto al unui autocar a surprins și accidentat o femeie, de 52 de ani, care traversa strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate”, a explicat purtătorul de cuvânt al I.P.J. Brașov, Alina Ivan, citat de newsbv.ro.

După impactul deosebit de violent, ambele picioare ale victimei au fost secţionate, femeia fiind transportată la Spitalul Judeţean Braşov pentru îngrijiri de specialitate. Femeia se află în stare gravă, la Terapie Intensivă, medicii luptându-se din răsputeri să-i salveze viaţa.