Brașov. George Scripcaru, a șaptea amânare a sentinței în cazul RATBV, judecat pentru abuz în serviciu. A zecea oară este cu noroc?

Last Updated on mai 13, 2019 Situație rarisimă la Tribunalul Brașov. Prima sentință pentru primarul George Scripcaru în dosarul RATBV a fost amânată pentru a șaptea oară! Nimeni nu înțelege de ce judecătorul nu poate spune dacă George Scripcaru este vinovat sau nu

De această dată, magistraţii au amânat pronunţarea pentru data de 27 mai, respectiv prima zi după alegerile europarlamentare, anunță mytex.ro
Sentinţa a mai fost amânată pe 27 februarie, 13 martie, 27 martie şi 10 aprilie, 24 aprilie şi 6 mai.

Brașov. George Scripcaru, a șaptea amânare a sentinței în cazul RATBV, judecat pentru abuz în serviciu. A zecea oară este cu noroc? 1

George Scripcaru a mai fost trimis în judecată, tot pentru fapte de corupţie, în Dosarul „Termoficarea” (în 16 februarie 2016), care se judecă la Curtea de Apel Braşov. Următorul termen în acest dosar va avea loc pe 20 mai.

Primarul Braşovului este judecat şi în dosarul „Farmacia”, în care printre inculpaţi se numără şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Braşov, Aristotel Căncescu. Procesul se judecă la Tribunalului Covasna, unde va avea loc şedinţă pe 22 mai.

În cazul judecat astăzi, procurorii spun că, în perioada 2007 – 2015, George Scripcaru și-a exercitat influența supra directorului Regiei Autonome de Transport (R.A.T.) Brașov și l-a determinat să-și încalce atribuțiile de serviciu și să cumpere succesiv, pe parcursul celor nouă ani, patru autoturisme marca Skoda Superb ce au fost puse ulterior, în mod formal, la dispoziția primăriei.

Scopurile urmărite de edil au fost obținerea unor foloase necuvenite pentru sine, constând în folosința exclusivă a mașinilor respective, dar și neplata costurilor pentru întreținerea sau utilizarea acestora, mai arată procurorii DNA.

Previous Story

Accident Brașov. O femeie a rămas fără ambele picioare, spulberată de un autocar, la Bran. Ce spune Poliția

Next Story

Brașov-Codlea, cu autobuze RATBV! Municipiul Codlea a semnat aderarea la transportul metropolitan! Vezi de când