(Last Updated On: May 22, 2019)

Brașovul miroase urât în unele zile la nivel general și aproape în fiecare zi în gangul care face legătura dintre Piața Sfatului și Piața Enescu. De vină ar fi angajații KFC.

„În toată Europa, inclusiv în România, se aruncă foarte multă mâncare. Acesta este tipul de deşeuri care fermentează şi din cauza căruia apar mirosurile. Pentru a elimina această problemă, cea mai eficientă soluţie este realizarea unor staţii de compost, astfel încât aceste deşeuri să nu mai ajungă în depozit”, a declarat Dumitru Ungureanu, evaluator, citat de bizbrasov.ro.

Bistro de l’Arte: „Îi rugăm frumos pe colegii de la KFC din Brașov să nu mai pună uleiul uzat în sacii de gunoi, de unde se varsă de ani de zile pe piatra cubică, pentru că arată jalnic și ne facem de rahat în fața turiștilor la doi pași de Biserica Neagră și Piața Sfatului, în gangul din Piața Enescu, foarte traficat de localnici și musafirii din toată lumea”.

Brașov. Bistro de l'Arte: „Îi rugăm frumos pe colegii de la KFC din Brașov să nu mai pună uleiul uzat în sacii de gunoi, de unde se varsă de ani de zile pe piatra cubică, pentru că arată jalnic și ne facem de rahat în fața turiștilor la doi pași de Biserica Neagră și Piața Sfatului, în gangul din Piața Enescu, foarte ...” 1 Brașov. Bistro de l'Arte: „Îi rugăm frumos pe colegii de la KFC din Brașov să nu mai pună uleiul uzat în sacii de gunoi, de unde se varsă de ani de zile pe piatra cubică, pentru că arată jalnic și ne facem de rahat în fața turiștilor la doi pași de Biserica Neagră și Piața Sfatului, în gangul din Piața Enescu, foarte ...” 2
Revenim cu detalii!