Pro Afaceri Brasov: „În parteneriat cu CFR Brasov vom demara acțiunea de ecologizare a zonei cailor ferate de pe traseul dintre cartierele Astra — Bartolomeu.În data de…”

Last Updated on aprilie 11, 2019 Gara Brașov este una dintre cele mai murdare zone din oraș. Gunoaiele sunt aruncate între linii iar CFR nu este capabilă să mențină curățenia.

Asociația PRO Afaceri organizează un program prin care dorește ecologizarea unei zone din Brașov.

Pro Afaceri Brasov: „În parteneriat cu CFR Brasov vom demara acțiunea de ecologizare a zonei cailor ferate de pe traseul dintre cartierele Astra -- Bartolomeu.În data de...” 1

„În parteneriat cu CFR Brasov vom demara acțiunea de ecologizare a zonei cailor ferate de pe traseul dintre cartierele Astra — Bartolomeu.

În data de 13.04.2019 ora 10.00 – membrii clubului PRO Afaceri împeună cu toți cei care vor să se implice, dar și cu sprijinul angajațiilor și reprezentanțiilor CFR Brașov vom demara acestă acțiune pentru un mediu cât mai ecologic necesar comunitătii locale, transmit organizatorii.

Previous Story

„USR Brașov condamnă modul defectuos, dar și ilegal, în care este executată operațiunea de toaletare a arborilor în municipiul Brașov și solicită Primăriei să oprească imediat această procedura, care încalcă normele în vigoare și prin care sute de arbori sunt amputaţi fără milă și reduși la stadiul de cioturi. Punem în vedere Primăriei…”

Next Story

Foto Brașov. Copaci tăiați. Nelu Corbu: „Ieri m-am plimbat prin Craiter, cartierul meu de suflet, cand am dat peste situatia următoare…12 cioate de mesteceni, pe aliniamentul strazii Harmanului, înainte de intersectia de la Autogara 3, toate tăiate din pământ si manjite cu ceea ce pare a fi un reziduu petrolier, ca sa nu se vada ca au fost tăiate de curând. Un soi de “ascunde crima”. Dupa marimea cioatelor e evident ca …”