Foto Brașov. Copaci tăiați. Nelu Corbu: „Ieri m-am plimbat prin Craiter, cartierul meu de suflet, cand am dat peste situatia următoare…12 cioate de mesteceni, pe aliniamentul strazii Harmanului, înainte de intersectia de la Autogara 3, toate tăiate din pământ si manjite cu ceea ce pare a fi un reziduu petrolier, ca sa nu se vada ca au fost tăiate de curând. Un soi de “ascunde crima”. Dupa marimea cioatelor e evident ca …”

Last Updated on aprilie 11, 2019 Se taie la greu copaci în Brașov. Există un plan al Primăriei sau cetățenii se apucă de toaletat sau de tăiat copaci? Cum va arăta Brașovul fără copaci în oraș?

Nelu Corbu: „Ei, cand credeam ca le-am vazut pe toate, vine situatia asta care ma face sa cred ca cineva nu-i normal la cap si trebuie oprit cat mai repede pana nu face mai mult rau acestui oras.
Ieri m-am plimbat prin Craiter, cartierul meu de suflet, cand am dat peste situatia următoare…

Foto Brașov. Copaci tăiați. Nelu Corbu: „Ieri m-am plimbat prin Craiter, cartierul meu de suflet, cand am dat peste situatia următoare...12 cioate de mesteceni, pe aliniamentul strazii Harmanului, înainte de intersectia de la Autogara 3, toate tăiate din pământ si manjite cu ceea ce pare a fi un reziduu petrolier, ca sa nu se vada ca au fost tăiate de curând. Un soi de "ascunde crima". Dupa marimea cioatelor e evident ca ...” 1 Foto Brașov. Copaci tăiați. Nelu Corbu: „Ieri m-am plimbat prin Craiter, cartierul meu de suflet, cand am dat peste situatia următoare...12 cioate de mesteceni, pe aliniamentul strazii Harmanului, înainte de intersectia de la Autogara 3, toate tăiate din pământ si manjite cu ceea ce pare a fi un reziduu petrolier, ca sa nu se vada ca au fost tăiate de curând. Un soi de "ascunde crima". Dupa marimea cioatelor e evident ca ...” 2 Foto Brașov. Copaci tăiați. Nelu Corbu: „Ieri m-am plimbat prin Craiter, cartierul meu de suflet, cand am dat peste situatia următoare...12 cioate de mesteceni, pe aliniamentul strazii Harmanului, înainte de intersectia de la Autogara 3, toate tăiate din pământ si manjite cu ceea ce pare a fi un reziduu petrolier, ca sa nu se vada ca au fost tăiate de curând. Un soi de "ascunde crima". Dupa marimea cioatelor e evident ca ...” 3

12 cioate de mesteceni, pe aliniamentul strazii Harmanului, înainte de intersectia de la Autogara 3, toate tăiate din pământ si manjite cu ceea ce pare a fi un reziduu petrolier, ca sa nu se vada ca au fost tăiate de curând. Un soi de “ascunde crima”.

Dupa marimea cioatelor e evident ca erau arbori tineri care nu puneau in pericol trecatorii sau traficul auto, iar amplasarea lor era departe de blocurile din apropiere astfel încât sa fie invocat disconfortul vreunui locatar din apropiere.

Foto Brașov. Copaci tăiați. Nelu Corbu: „Ieri m-am plimbat prin Craiter, cartierul meu de suflet, cand am dat peste situatia următoare...12 cioate de mesteceni, pe aliniamentul strazii Harmanului, înainte de intersectia de la Autogara 3, toate tăiate din pământ si manjite cu ceea ce pare a fi un reziduu petrolier, ca sa nu se vada ca au fost tăiate de curând. Un soi de "ascunde crima". Dupa marimea cioatelor e evident ca ...” 4 Foto Brașov. Copaci tăiați. Nelu Corbu: „Ieri m-am plimbat prin Craiter, cartierul meu de suflet, cand am dat peste situatia următoare...12 cioate de mesteceni, pe aliniamentul strazii Harmanului, înainte de intersectia de la Autogara 3, toate tăiate din pământ si manjite cu ceea ce pare a fi un reziduu petrolier, ca sa nu se vada ca au fost tăiate de curând. Un soi de "ascunde crima". Dupa marimea cioatelor e evident ca ...” 5 Foto Brașov. Copaci tăiați. Nelu Corbu: „Ieri m-am plimbat prin Craiter, cartierul meu de suflet, cand am dat peste situatia următoare...12 cioate de mesteceni, pe aliniamentul strazii Harmanului, înainte de intersectia de la Autogara 3, toate tăiate din pământ si manjite cu ceea ce pare a fi un reziduu petrolier, ca sa nu se vada ca au fost tăiate de curând. Un soi de "ascunde crima". Dupa marimea cioatelor e evident ca ...” 6

Asta e dovada clara ca exita un plan, o actiune de defrisare masivă urbană, care se desfasoara sub ochii nostri de ceva vreme, fara ca noi sa bagam de seamă”.

Previous Story

Pro Afaceri Brasov: „În parteneriat cu CFR Brasov vom demara acțiunea de ecologizare a zonei cailor ferate de pe traseul dintre cartierele Astra — Bartolomeu.În data de…”

Next Story

Brașov. Semnezi? Petiție „Stop taierii abuzive a arborilor din Brasov”. „Avand in vedere problemele serioase de poluare a aerului din Brasov si modul defectuos in care este…”