Foto Brașov. Gruia Hilohi: „Acum trei ani, publicând această poză, am crezut că problema se va rezolva. Şi s-a rezolvat: pe stâlpul cu pricina, care este avariat prin fisurare, încovoiat şi înclinat la limita colapsului spontan, primăria a montat un coş de gunoi, ca să nu mai poată fi fotografiată crăpătura, şi a dat din nou cu…”

Last Updated on aprilie 8, 2019 Un brașovean atrage atenția asupra unor stâlpi Priămărie/RATBV care stau să pice. Cât de coimplicat este să fie înlocuiți?

Gruia Hilohi: „Acum trei ani, publicând această poză, am crezut că problema se va rezolva. Şi s-a rezolvat: pe stâlpul cu pricina, care este avariat prin fisurare, încovoiat şi înclinat la limita colapsului spontan, primăria a montat un coş de gunoi, ca să nu mai poată fi fotografiată crăpătura, şi a dat din nou cu straturi-straturi de vopsea verde de rezistenţă…

Foto Brașov. Gruia Hilohi: „Acum trei ani, publicând această poză, am crezut că problema se va rezolva. Şi s-a rezolvat: pe stâlpul cu pricina, care este avariat prin fisurare, încovoiat şi înclinat la limita colapsului spontan, primăria a montat un coş de gunoi, ca să nu mai poată fi fotografiată crăpătura, şi a dat din nou cu...” 1 Foto Brașov. Gruia Hilohi: „Acum trei ani, publicând această poză, am crezut că problema se va rezolva. Şi s-a rezolvat: pe stâlpul cu pricina, care este avariat prin fisurare, încovoiat şi înclinat la limita colapsului spontan, primăria a montat un coş de gunoi, ca să nu mai poată fi fotografiată crăpătura, şi a dat din nou cu...” 2 Foto Brașov. Gruia Hilohi: „Acum trei ani, publicând această poză, am crezut că problema se va rezolva. Şi s-a rezolvat: pe stâlpul cu pricina, care este avariat prin fisurare, încovoiat şi înclinat la limita colapsului spontan, primăria a montat un coş de gunoi, ca să nu mai poată fi fotografiată crăpătura, şi a dat din nou cu...” 3 Foto Brașov. Gruia Hilohi: „Acum trei ani, publicând această poză, am crezut că problema se va rezolva. Şi s-a rezolvat: pe stâlpul cu pricina, care este avariat prin fisurare, încovoiat şi înclinat la limita colapsului spontan, primăria a montat un coş de gunoi, ca să nu mai poată fi fotografiată crăpătura, şi a dat din nou cu...” 4

Este vorba de stâlpul nr. 0014 de pe B-dul 15 Noiembrie, la colţ cu Dorobanţilor. Tot în aceeaşi stare se află şi stâlpul nr. 0005, de lângă colţul Cazarmei Vânătorilor de Munte. Mulţi alţii se mai pot găsi stând să cadă pe Str. Carpaţilor. Aceste adevărate bombe cu ceas sunt proprietatea publică a UAT Municipiul Braşov, pasaţi în administrarea RATBV S.A., în starea care se vede.

Aşteptăm să avem o emoţie socială, “a trebuit să moară oameni”, gen?”

Previous Story

Brasov. Mergi? Sâmbătă, 13 aprilie, se organizează ,,Marşul pentru Aer Curat”

Next Story

Brașov. Spitalul Sf. Constantin începe să deschidă secţiile din noul sediu