Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/brasovromania/public_html/wp-content/themes/fox/inc/admin/import.php on line 394
Brașov. Spitalul Sf. Constantin începe să deschidă secţiile din noul sediu

Brașov. Spitalul Sf. Constantin începe să deschidă secţiile din noul sediu

Last Updated on aprilie 9, 2019 Spitalul Sf. Constantin se bucură de aprecierea pacienților iar acum a deschis ambulatoriului secţiei de ortopedie – traumatologie în noul sediu de la ieșirea din Brașov, spre Predeal.

Investiţia în noul corp de clădire al spitalului ce va funcţiona în fostul Pantex se ridică la circa 20 de milioane de euro şi va însemna cel puţin o dublare a numărului de paturi, de la 80 câte sunt prezent, dar şi suprafeţe mai mari pentru cabinete, săli de operaţii în plus şi noi specializări, potrivit  BizBrasov.ro.

Brașov. Spitalul Sf. Constantin începe să deschidă secţiile din noul sediu 1

„Odată cu anul 2019, Spitalul Sf. Constantin se extinde într-o nouă locaţie în Braşov, cu circa 11.500 de metri pătraţi, dotată cu şase săli de operaţie şi două săli de transplant, cu o secţie de terapie intensivă de peste 250 mp, care va permite internalizarea unor specialităţi medicale, absolut necesare în prelucrarea cazurilor complexe“, spune Camelia Şamotă, directorul general al companiei ce administrează spitalului.

Spitalul Sf. Constantin din Braşov are între 2.000 şi 3.000 de pacienţi pe lună şi peste 300 de intervenţii chirurgicale mari, iar unitatea a fost amenajată tot într-o fabrică, respectiv fosta locaţie a Colgate de pe Iuliu Maniu.

Vezi aici Video:

Crezi că noul spital va fi la fel de bun ca cel actual?

Previous Story

Foto Brașov. Gruia Hilohi: „Acum trei ani, publicând această poză, am crezut că problema se va rezolva. Şi s-a rezolvat: pe stâlpul cu pricina, care este avariat prin fisurare, încovoiat şi înclinat la limita colapsului spontan, primăria a montat un coş de gunoi, ca să nu mai poată fi fotografiată crăpătura, şi a dat din nou cu…”

Next Story

Brașov. Update. Alpaca lui Marian Godină, „mesaj” după ce a urcat într-un autobuz RATBV: „După tot tam-tamul cu mine în autobuzul RAT, am fost sunat azi de cineva de la RAT Brașov….”