Brașov. Update. Alpaca lui Marian Godină, „mesaj” după ce a urcat într-un autobuz RATBV: „După tot tam-tamul cu mine în autobuzul RAT, am fost sunat azi de cineva de la RAT Brașov….”

Last Updated on aprilie 9, 2019 Polițistul Marian Godină  a rămas plăcut impresionat de reacția RATBV după ce a apărut un video cu alpaca urcând într-un autobuz al companiei.

Marian Godină a filmat cum Pablo, aflat în lesă, este urcat de soția sa într-un autobuz RATBV. Regulamentul spune însă că în autobuze au voie doar câinii cu lesă și botniță, anunță Stirile Pro Tv.

Marian Godina: „Sper să citească asta și jurnalistul care s-a gândit azi să facă din rahat bici
Pablo the alpaca: Lucrurile faine iau naștere nepremeditate.
După tot tam-tamul cu mine în autobuzul RAT, am fost sunat azi de cineva de la RAT Brașov.

De fapt l-a sunat pe Marian și a cerut cu mine.
“O vrea și ăsta să mă certe acum?” mi-am zis.

M-am înșelat. Mi-a zis că a fost și el asaltat de telefoane azi și că i-a venit o idee, astfel încât, deși eu nu am voie să mă plimb cu autobuzul, să fiu totuși prezent în călătoriile oamenilor. Cum așa? Simplu. Să apar într-un video scurt care să ruleze pe timpul călătoriei pe ecranele LCD din autobuze. Ideea mi s-a părut foarte faină și am fost încântat, mai ales de modul open-minded, total opus de cel la care mă așteptam din partea unei instituții.

Aștept acum idei și de la voi.
Cam ce video cu mine v-ar plăcea să vedeți când mergeți cu autobuzul? V-aș face călătoria mai plăcută?”

Brașov. Update. Alpaca lui Marian Godină, „mesaj” după ce a urcat într-un autobuz RATBV: „După tot tam-tamul cu mine în autobuzul RAT, am fost sunat azi de cineva de la RAT Brașov....” 1

RATBV SA: „Mesaj către Pablo.
Ne bucurăm că ești atras de noile autobuze verzi Menarini, însă să știi că, potrivit Regulamentului de transport public, aprobat prin HCL Brașov nr. 593/2018, accesul animalelor în mijloacele de transport este permis doar câinilor cu lesă și botniță.

Apreciem interesul pe care l-ai arătat față de noile autobuze ce au fost puse în circulație în municipiul Brașov și sperăm că exemplul tău, de a testa mașinile, să fie urmat de cât mai mulți brașoveni și turiști. Evident, îi așteptăm neînsoțiți de alte animale decât câinii amintiți și fără bagaje voluminoase sau haine murdare. Cu drag, RATBV”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Spitalul Sf. Constantin începe să deschidă secţiile din noul sediu

Next Story

Brașov. Primarul George Scripcaru: „De miercuri, alte 14 autobuze Menarini, de mărime medie, vor circula pe străzile din Brașov, astfel că în acest moment 49 dintre noile autobuze asigură transportul public. În acest moment, mai sunt în garajul RATBV încă …”