Brașov. Primăria va planta copaci pe aliniamentul străzii 13 Decembrie, de la Urban Residence pana la Maurer Residence. Nelu Corbu: „Având in vedere lipsa spațiului verde din cartierul Tractorul am considerat necesar …”

Last Updated on aprilie 2, 2019 Brașov. Primăria va planta copaci pe aliniamentul străzii 13 Decembrie, de la Urban Residence pana la Maurer Residence. Nelu Corbu: „Având in vedere lipsa spațiului verde din cartierul Tractorul am considerat necesar …”

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brașov, ‎Nelu Corbu‎ a scris: „
Salutare,
Având in vedere lipsa spațiului verde din cartier am considerat necesara plantarea unor arbori pe aliniamentul străzii 13 Decembrie, de la Urban Residence pana la Maurer Residence, astfel am făcut o cerere către primărie pentru o acțiune de plantare care sa fie realizata de către locuitori.
Brașov. Primăria va planta copaci pe aliniamentul străzii 13 Decembrie, de la Urban Residence pana la Maurer Residence. Nelu Corbu: „Având in vedere lipsa spațiului verde din cartierul Tractorul am considerat necesar ...” 1

Se pare ca ideea a fost aprobata dar nu prea se dorește implicarea cetățenilor. E bine si așa pana la urma…
Plantarea va avea loc, conform primăriei, săptămâna aceasta”.

Previous Story

(Foto) Florin: „Mulțumesc băieților de la ISU Brașov pentru răbdare și modul grijuliu în care au intervenit. Explorând cu băiețelul meu un complex de clădiri abandonate… am descoperit în puțul unui lift un câine ciobănesc de Berna, căzut pe tavanul liftului. Bietul animal nu avea nici o alternativă: nu putea…”

Next Story

Brașov. Cristian Macedonschi, noi detalii despre copacii tăiați pe Aleea de Sub Tâmpa. „Am de remarcat următoarele lucruri”: