(Foto) Florin: „Mulțumesc băieților de la ISU Brașov pentru răbdare și modul grijuliu în care au intervenit. Explorând cu băiețelul meu un complex de clădiri abandonate… am descoperit în puțul unui lift un câine ciobănesc de Berna, căzut pe tavanul liftului. Bietul animal nu avea nici o alternativă: nu putea…”

Last Updated on aprilie 2, 2019 Un brașovean mulțumește pompierilor de la ISU care au salvat un câine căzut în puțul unui lift dintr-o clădire abandonată.

Florin a scris pe Facebook: „ Explorând cu băiețelul meu un complex de clădiri abandonate, imediat după revoluție, am descoperit în puțul unui lift un câine ciobănesc de Berna, căzut pe tavanul liftului. Bietul animal nu avea nici o alternativă; nu putea sări spre demisol, din cauza cablurilor și a instalațiilor liftului și nici nu putea sări către etajul superior, fiind vorba de o înălțime de cca 2 metri.

(Foto) Florin: „Mulțumesc băieților de la ISU Brașov pentru răbdare și modul grijuliu în care au intervenit. Explorând cu băiețelul meu un complex de clădiri abandonate... am descoperit în puțul unui lift un câine ciobănesc de Berna, căzut pe tavanul liftului. Bietul animal nu avea nici o alternativă: nu putea...” 1 (Foto) Florin: „Mulțumesc băieților de la ISU Brașov pentru răbdare și modul grijuliu în care au intervenit. Explorând cu băiețelul meu un complex de clădiri abandonate... am descoperit în puțul unui lift un câine ciobănesc de Berna, căzut pe tavanul liftului. Bietul animal nu avea nici o alternativă: nu putea...” 2

Nu aveam cum să-l scot asa că am sunat la 112, la fața locului fiind trimis un echipaj de pompieri, de la stația Poiana Brașov. După cca o oră de căutat soluții în ruinele acelea, după câteva încercări, pompierii au reușit să scoată câinele. Intervenția a fost dificilă pentru că era vorba de un câine de talie mare, care și-a arătat colții atunci când unul dintre pompieri a coborât cu mâncare la el. După ce l-au scos, am descoperit la gât cureaua și bănuțul cu numele cățelei și nr de tel al proprietarului.

Am sunat și am aflat că era dispărută de cca o lună, proprietarii fiind convinși că fusese furată.

Mulțumesc băieților de la ISU Brașov pentru răbdare și modul grijuliu în care au intervenit. Puteau să o scoată brutal de acolo dar nu au făcut asta. Au căutat cea mai bună soluție, dat fiind contextul acelei clădiri.

(Foto) Florin: „Mulțumesc băieților de la ISU Brașov pentru răbdare și modul grijuliu în care au intervenit. Explorând cu băiețelul meu un complex de clădiri abandonate... am descoperit în puțul unui lift un câine ciobănesc de Berna, căzut pe tavanul liftului. Bietul animal nu avea nici o alternativă: nu putea...” 3 (Foto) Florin: „Mulțumesc băieților de la ISU Brașov pentru răbdare și modul grijuliu în care au intervenit. Explorând cu băiețelul meu un complex de clădiri abandonate... am descoperit în puțul unui lift un câine ciobănesc de Berna, căzut pe tavanul liftului. Bietul animal nu avea nici o alternativă: nu putea...” 4 (Foto) Florin: „Mulțumesc băieților de la ISU Brașov pentru răbdare și modul grijuliu în care au intervenit. Explorând cu băiețelul meu un complex de clădiri abandonate... am descoperit în puțul unui lift un câine ciobănesc de Berna, căzut pe tavanul liftului. Bietul animal nu avea nici o alternativă: nu putea...” 2

Cățeaua Ama , a cărui părinți sunt campioni, a reintrat în posesia proprietarilor iar pt băiețelul meu pompierii au avut o mega surpriză: o tură cu mașina de intervenție!

A fost super! Mulțumesc băieți!!”

Previous Story

(Foto) Dorin Boșneagă: Poarta de intrare în Brașov, Gara Brașov, o mizerie și nepăsare a celor ce o “administrează”

Next Story

Brașov. Primăria va planta copaci pe aliniamentul străzii 13 Decembrie, de la Urban Residence pana la Maurer Residence. Nelu Corbu: „Având in vedere lipsa spațiului verde din cartierul Tractorul am considerat necesar …”