Brașov. Mergi la “Festivalul Narciselor de la Vad”? „Este mai devreme festivalul în acest an iar principalul motiv este că anul trecut …”

Last Updated on aprilie 26, 2019 Brașovenii și turiștii sunt invitați și în acest an la “Festivalul Narciselor de la Vad”

Poiana Narciselor Vad – Sercaia: „În urma vizitei în teren efectuate de angajații Serviciului Teritorial Brașov al ANANP, s-a putut constata faptul că narcisele sunt într-un stadiu normal de dezvoltare și că până la data de 12 mai, când, în imediata proximitate a ariei naturale are loc “Festivalul Narciselor de la Vad”, festival organizat de Primăria comunei Șercaia și la care ANAP prin ST Brașov va fi partener, poienițele vor fi pline de narcise înflorite de care publicul larg se va putea bucura pe deplin!”

Brașov. Mergi la “Festivalul Narciselor de la Vad”? „Este mai devreme festivalul în acest an iar principalul motiv este că anul trecut ...” 1

„Este mai devreme festivalul în acest an iar principalul motiv este că anul trecut nu am avut nicio narcisă de festival. Și nu este ok să organizezi Festivalul Narciselor și să nu poți să arăți o floare. De aceea, am considerat că trebuie să-l facem mai devreme, deși suntem sub bunăvoința celui de sus. Acum e secetă și nu e nicio narcisă deși mai e o lună de zile până la festival.

Să sperăm că după ploile anunțate, vor apărea și vom avea narcise. În principiu am discutat cu domnul Ionuț Fulea și cu Ansamblul Făgărașul, dar și cu alți artiști locali. Este și un proiect european pe GAL, pe turism și am un ajutor nesperat din partea lor și cred că va ieși bine“, ne-a spus Cristinel Paltin, primarul comunei Șercaia, citat de fagarasultau.ro.

Brașov. Mergi la “Festivalul Narciselor de la Vad”? „Este mai devreme festivalul în acest an iar principalul motiv este că anul trecut ...” 2

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. George Scripcaru: Începe distribuirea tichetelor din „Trusoul pentru nou-născut“ …Trebuie să recunosc că m-am inspirat în acest program din …”

Next Story

Junii Brașovului vor aduce Lumina Sfântă în Piața Sfatului de Paște. Patriarhia şi-a dat acceptul