Brașov. Dodo Pizza: „Prieteni, avem nevoie de ajutorul vostru. Ieri, 21 aprilie, la ora 20:50, la Dodo Pizza Coresi din mall Coresi, Brașov, dintr-o eroare am marcat pe bonul de plată o sumă mai mare decât cea corectă. Trebuie să …”

Last Updated on aprilie 22, 2019 Conducerea Dodo Pizza caută o clientă pe care a taxat-o prea mult la nota de plată. Eroarea a avut loc la pizeria din mall-ul Coresi.

Dodo Pizza Romania: „Prieteni, avem nevoie de ajutorul vostru. Ieri, 21 aprilie, la ora 20:50, la Dodo Pizza Coresi din mall Coresi, Brașov, dintr-o eroare am marcat pe bonul de plată o sumă mai mare decât cea corectă.

Brașov. Dodo Pizza: „Prieteni, avem nevoie de ajutorul vostru. Ieri, 21 aprilie, la ora 20:50, la Dodo Pizza Coresi din mall Coresi, Brașov, dintr-o eroare am marcat pe bonul de plată o sumă mai mare decât cea corectă. Trebuie să ...” 1

Trebuie să-i rambursăm doamnei Buliga Mariana suma de 71,46 lei. Din păcate nu avem alte informații, în pizzerii nu avem sistem de monitorizare a datelor clienților și fără ajutorul vostru nu credem că o putem găsi.

Mulțumim pentru implicare! 🙏🏻”

Previous Story

Brașov. Mama și fiul dispăruți au fost gasiti. Ce spune Jandarmeria

Next Story

Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Păreri? O propunere pentru fluidizarea traficului din Bartolomeu. La orele de vârf se creează aglomerări nu numai la trecererile de cale ferată spre și dinspre Bartolomeu, ci și dinspre Strada Independenței din Cartierul Tractorul spre Avantgarden și viceversa. Un bulevard cu …”