Brașov. Mama și fiul dispăruți au fost gasiti. Ce spune Jandarmeria

Last Updated on aprilie 22, 2019 Femeia și fiul ei , dați dispăruți duminică, în zona Valea Zizinului, au fost găsiți teferi, transmite Jandarmeria Brașov.

„Picnicul de Florii se putea încheia tragic pentru o familie, care a ales să-și petreacă sărbătoarea în mijlocul naturii.

Brașov. Mama și fiul dispăruți au fost gasiti. Ce spune Jandarmeria 1

La acțiunea de căutare din zona Valea Tinoasa, între Cantonul Zizin și localitatea Dălghiu, din comuna Vama Buzăului, s-au mobilizat jandarmi, polițiști, pompieri, salvamontiști, membri ai unor O.N.G.-uri și voluntari.

Brașov. Mama și fiul dispăruți au fost gasiti. Ce spune Jandarmeria 2 Brașov. Mama și fiul dispăruți au fost gasiti. Ce spune Jandarmeria 3

Împreună am reușit, în mai puțin de 24 de ore, să încheiem cu succes o misiune așa cum ne-am dori să se încheie toate misiunile noastre de căutare”, au transmis cei de la Jandarmerie.

 

Previous Story

Brașov. Pietonii trec doar prin parcarea de la Lidl? Nelu Corbu: „Am scris cu puțin timp in urma un post in care deplângeam ruperea a doua benzi de trafic din Parcul Tractoru pentru lărgirea străzii 13 Decembrie. Rezultate:- largire la 3 benzi pe sens(largire aplaudata de mai toti soferii).-micsorarea parcului Tractoru…”

Next Story

Brașov. Dodo Pizza: „Prieteni, avem nevoie de ajutorul vostru. Ieri, 21 aprilie, la ora 20:50, la Dodo Pizza Coresi din mall Coresi, Brașov, dintr-o eroare am marcat pe bonul de plată o sumă mai mare decât cea corectă. Trebuie să …”