Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Păreri? O propunere pentru fluidizarea traficului din Bartolomeu. La orele de vârf se creează aglomerări nu numai la trecererile de cale ferată spre și dinspre Bartolomeu, ci și dinspre Strada Independenței din Cartierul Tractorul spre Avantgarden și viceversa. Un bulevard cu …”

Last Updated on aprilie 23, 2019 Este o realitate. Sunt prea multe mașini în Brașov, ca în marile orașe. Iar pentru ele trebuie găsite soluții pentru fluidizarea traficului. Pentru zona Bartolomeu, Mihai Codruț are câteva propuneri pentru Primărie.

Mihai Codruț Nanu: „O propunere pentru fluidizarea traficului din Bartolomeu
La orele de vârf se creează aglomerări nu numai la trecererile de cale ferată spre și dinspre Bartolomeu, ci și dinspre Strada Independenței din Cartierul Tractorul spre Avantgarden și viceversa.

Brașov. Mihai Codruț Nanu: „Păreri? O propunere pentru fluidizarea traficului din Bartolomeu. La orele de vârf se creează aglomerări nu numai la trecererile de cale ferată spre și dinspre Bartolomeu, ci și dinspre Strada Independenței din Cartierul Tractorul spre Avantgarden și viceversa. Un bulevard cu ...” 1

Un bulevard cu două benzi pe sens cu punct de plecare de pe Str. Institutului, care să preia traficul din Avantgarden prin intersecția cu Str. Lebedei, Pescarușului și Spicului, se poate observa că delimitează extrema dreaptă a cartierului Avantgarden-Bartolomeu.

Mai departe traversează curtea Recon, intră pe Gheorghe Doja unde are spațiu de extindere pe 4 benzi și se intersectează cu giratoriul Lungă-Dimitrie Anghel-Calea Feldioarei. Acolo există o casă care ar trebui și ea expropriată și mai departe pana la intersecția cu Ecaterina Teodoroiu prin curtea abatorului. De la Ec. Teodoroiu se creează sens unic spre podul de la Griviței, iar de pe Buzești-Ec.

Teodoroiu se continuă dinspre Independentei cu sens unic spre bifurcatia din fata abatorului. Acest bulevard ar putea avea toate elementele de drum și alveole și refugii pentru stațiile de transport în comun.

Pentru aceasta ar trebui expropriat ceva teren și o casă, dar poate merită efortul. O idee personală. Păreri?”

Previous Story

Brașov. Dodo Pizza: „Prieteni, avem nevoie de ajutorul vostru. Ieri, 21 aprilie, la ora 20:50, la Dodo Pizza Coresi din mall Coresi, Brașov, dintr-o eroare am marcat pe bonul de plată o sumă mai mare decât cea corectă. Trebuie să …”

Next Story

Foto Brașov: Nelu Corbu: „Încă una despre “toaletari” …Aceeasi specie de arbore, măr ornamental japonez, unul “toaletat, celalalt nu, distanta de 200 m între ei. Diferenta se vede în imagini…”