Breaking News

Anca: „De la Pitești la Brașov se circula bara la bara in zona Bran-Râșnov. Pesemne ca si aici duduie economia…Daca aveți drum prin zona, va recomand sa folosiți ruta ocolitoare prin Belgrad-Budapesta, astfel veți ajunge mult mai repede la Brașov. Si in plus …”

(Last Updated On: April 30, 2019)

Alte sărbători, aceleași aglomerații pe drumurile spre Brașov. Cel mai vizitat județ al României este ignorat de autoritățile de la București. Sunt incapabile să construiască o amărâtă de autostradă. Nici la Aeroport nu bagă bani pentru finalizarea lucrărilor.

Turiştii care au ales să plece marţi la munte au avut parte de o mulţime de surprize. Unele neplăcute, din păcate. Au stat în coloană pe DN 1 ore întregi, iar unii dintre ei au ajuns cu greu la destinaţie. În plus, nici vremea nu este neapărat de partea celor care au ales să-şi petreacă la munte vacanţa de 1 mai, anunță Observator Tv.

Anca: „De la Pitești la Brașov se circula bara la bara in zona Bran-Râșnov. Pesemne ca si aici duduie economia...Daca aveți drum prin zona, va recomand sa folosiți ruta ocolitoare prin Belgrad-Budapesta, astfel veți ajunge mult mai repede la Brașov. Si in plus ...” 1

Anca Surdeanu a scris pe Facebook: „De la Pitești la Brașov se circula bara la bara in zona Bran-Râșnov. Pesemne ca si aici duduie economia…
Daca aveți drum prin zona, va recomand sa folosiți ruta ocolitoare prin Belgrad-Budapesta, astfel veți ajunge mult mai repede la Brașov.
Si in plus, gândiți-va bine, ce veți face pe 26 MAI !!! Eu voi merge la vot, sa votez pentru o tara normala, fără penali!!!”

Gelu Glod: „E ora 15. Ne mișcăm că melcul. Am ajuns la Bușteni în 2 ore, 35 de km. De la Nistorescu. Încă mai avem. Polițiști doar în Comarnic. Sinaia nu. Bușteni, sigur nu sunt, ploua si stam.De la Constanța la Brașov faci o zi. Mai bine ocolesc prin Ucraina sau Ungaria”.