Anca: „De la Pitești la Brașov se circula bara la bara in zona Bran-Râșnov. Pesemne ca si aici duduie economia…Daca aveți drum prin zona, va recomand sa folosiți ruta ocolitoare prin Belgrad-Budapesta, astfel veți ajunge mult mai repede la Brașov. Si in plus …”

Last Updated on aprilie 30, 2019 Alte sărbători, aceleași aglomerații pe drumurile spre Brașov. Cel mai vizitat județ al României este ignorat de autoritățile de la București. Sunt incapabile să construiască o amărâtă de autostradă. Nici la Aeroport nu bagă bani pentru finalizarea lucrărilor.

Turiştii care au ales să plece marţi la munte au avut parte de o mulţime de surprize. Unele neplăcute, din păcate. Au stat în coloană pe DN 1 ore întregi, iar unii dintre ei au ajuns cu greu la destinaţie. În plus, nici vremea nu este neapărat de partea celor care au ales să-şi petreacă la munte vacanţa de 1 mai, anunță Observator Tv.

Anca: „De la Pitești la Brașov se circula bara la bara in zona Bran-Râșnov. Pesemne ca si aici duduie economia...Daca aveți drum prin zona, va recomand sa folosiți ruta ocolitoare prin Belgrad-Budapesta, astfel veți ajunge mult mai repede la Brașov. Si in plus ...” 1

Anca Surdeanu a scris pe Facebook: „De la Pitești la Brașov se circula bara la bara in zona Bran-Râșnov. Pesemne ca si aici duduie economia…
Daca aveți drum prin zona, va recomand sa folosiți ruta ocolitoare prin Belgrad-Budapesta, astfel veți ajunge mult mai repede la Brașov.
Si in plus, gândiți-va bine, ce veți face pe 26 MAI !!! Eu voi merge la vot, sa votez pentru o tara normala, fără penali!!!”

Gelu Glod: „E ora 15. Ne mișcăm că melcul. Am ajuns la Bușteni în 2 ore, 35 de km. De la Nistorescu. Încă mai avem. Polițiști doar în Comarnic. Sinaia nu. Bușteni, sigur nu sunt, ploua si stam.De la Constanța la Brașov faci o zi. Mai bine ocolesc prin Ucraina sau Ungaria”.

Previous Story

Brașov. Mihai: „Sa zicem ca ai investit 100.000 de euro sau 500.000 sau 1.000.000 de euro într-o pensiune sau un restaurant in satul meu Moieciu de Sus. ..Cum poate pleca un client de-al tău, din restaurantul sau pensiunea pe care tu le-ai clădit cu munca enorma…”

Next Story

Brașov. Prima Școală Românească se închide după ce Primăria a interzis accesul autocarelor turistice în Șchei. “Până și ONT, în comunism, vindea această atracție turistică. Dar avem o mare problemă după ce …”