Video Brașov. Parapantist rămas agățat de vârful unui brad înalt, la 10 metri înălțime

Last Updated on martie 4, 2019 Intervenție mai puțin obișnuită pentru Salvamontiștii din Poiana Brașov. Au salvat un parapantist care a rămas agăţat într-un copac, la aproximativ 10 metri înălţime, după o aterizare ratată.

Un bărbat care zbura cu parapanta în Poiana Brașov a fost la un pas de moarte. Nu a mai controlat dispozitivul și a rămas agățat de vârful unui brad înalt.
Bărbatul zboară de 5 ani cu parapanta și a mai făcut în trecut salturi în zonă, potrivit Stirile Pro tv.

Salvamontiștii au reușit să-l coboare printre crengile copacilor nevătămat. Prietenii lui au cerut ajutor, dar a durat o oră până când salvatorii l-au localizat.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Oana: „Am avut, astăzi, onoarea să mă aflu în fața a 600 de brașoveni, cărora le-am spus:”Noi, cei din Alianța USR-PLUS, știm că publicul brașovean este unul dintre cele mai exigente din România, dacă nu cel mai exigent. În același timp, considerăm că …”

Next Story

Dan Barna: „La Brașov am avut parte de o zi minunată de primăvară, m-am întâlnit cu o mulțime de cetățeni deschiși, curioși și dornici să semneze și să susțină Alianța 2020 USR PLUS. Am strâns semnături în oraș și am povestit despre …”