Dan Barna: „La Brașov am avut parte de o zi minunată de primăvară, m-am întâlnit cu o mulțime de cetățeni deschiși, curioși și dornici să semneze și să susțină Alianța 2020 USR PLUS. Am strâns semnături în oraș și am povestit despre …”

Last Updated on martie 4, 2019 Co-preşedinţii Alianţei 2020 USR – PLUS, Dacian Cioloş şi Dan Barna, au fost, duminică, la Braşov, pentru a strânge semnături de susţinere pentru alegerile europarlamentare, dar şi pentru a sta de vorbă cu alegătorii, în cadrul unui eveniment organizat la Sala Patria.

„În 26 mai va fi şi un «referendum» în care românii vor decide dacă vor să îndrepte România spre Uniunea Europeană sau dacă doresc să îndrepte ţara noastră într-o direcţie a întunericului, corupţiei sau subordonării justiţiei”, a declarat Dacian Cioloş, potrivit bzb.ro.

 

Dan Barna, președinte USR: „Jurnal de Campanie: oprirea nr. II
Drumul spre victorie continuă prin Brașov

Dan Barna: „La Brașov am avut parte de o zi minunată de primăvară, m-am întâlnit cu o mulțime de cetățeni deschiși, curioși și dornici să semneze și să susțină Alianța 2020 USR PLUS. Am strâns semnături în oraș și am povestit despre ...” 1

Astăzi, alături de colegii din Alianța 2020 USR PLUS am continuat turneul nostru prin țară și am venit la Brașov pentru a ne întâlni cu cetățenii și pentru a afla ce așteptări au de la europarlamentarii pe care îi vor alege pe 26 mai.

La Brașov am avut parte de o zi minunată de primăvară, m-am întâlnit cu o mulțime de cetățeni deschiși, curioși și dornici să semneze și să susțină Alianța 2020 USR PLUS.

Dan Barna: „La Brașov am avut parte de o zi minunată de primăvară, m-am întâlnit cu o mulțime de cetățeni deschiși, curioși și dornici să semneze și să susțină Alianța 2020 USR PLUS. Am strâns semnături în oraș și am povestit despre ...” 2 Dan Barna: „La Brașov am avut parte de o zi minunată de primăvară, m-am întâlnit cu o mulțime de cetățeni deschiși, curioși și dornici să semneze și să susțină Alianța 2020 USR PLUS. Am strâns semnături în oraș și am povestit despre ...” 3

✔Am strâns semnături în oraș și am povestit despre alianță, despre alegeri, despre viitor. Zeci de voluntari purtând semnele alianței au inundat centrul Brașovului. Oamenii ne vedeau insignele și vestele și veneau ei către noi.
✔Am umplut Sala Patria din Brașov cu cetățeni care au venit să ne cunoască candidații.
✔Am întâlnit-o pe doamna Maria, care la 80 de ani a ales să aibă încredere în alianța #USRPlus și a semnat pentru a ne susține”.

Tudor Benga, deputat USR: „Proaspăt ajuns în București după o zi plină cu festival USRPLUS la Brașov. Îmi face figuri telefonul și n-am poze la îndemână însă a fost o desfășurare de forțe zdravănă azi la Brașov, sute de membri în stradă la strâns de semnături, sute de oaspeți la prezentarea de la Sala Patria, zeci de colegi veniți din diverse colțuri ale țării. E clar că suntem o amenințare existențială la adresa vechii clase politice, rămâne să ne și îndeplinim potențialul și să rupem România definitiv de modul tranzacțional și ticălos de a face politică care ne-a adus în fundătura în care ne găsim.

Știu că mulți sunteți debusolați tare de mișcările de trupe de la Digi și cu siguranță e ceva ce stârnește îngrijorare. Însă eu am convingerea că frenezia cu care se aruncă în luptă absolut toate resursele de care puterea actuală dispune e un semn nu doar de putere ci în egală măsură de disperare. Și e un joc cât cât se poate de deliberat și de perfid de a încerca sa inducă senzația că orice rezistență e inutilă fiindcă oricum ei controlează tot.

Nu controlează tot, ba din contră controlează tot mai puțin, dar sunt disperați și dispuși la orice. Și de aceea e atât de important că oamenii sunt și astăzi din nou în stradă la proteste.

De aceea e atât de important că actorii s-au solidarizat cu protestul magistraților. De aceea e atât de important că magistrații rezistă și vor continua acțiunile de protest săptămâna viitoare. Se conturează tot mai clar linia de rezistență și avem toate motivele să o apărăm. Pentru că se apropie cu pași repezi momentul când se vor separa apele și toată lumea începe să realizeze lucrul ăsta”.

Previous Story

Video Brașov. Parapantist rămas agățat de vârful unui brad înalt, la 10 metri înălțime

Next Story

Brașov. Liviu Cornel Babeș și-a dat foc pe o pârtie din Poiană în semn de protest față de dictatura lui Ceaușescu. Normal că nu este apreciat de românii care duc dorul vremurilor comuniste. Nici preoții nu au mers la slujba de comemorare. Claudiu: „Colaci, colivă și vin pe masă. Imnul României, gâjâit de pe un stick USB, înfipt într-o boxă. “Tatăl nostru”, murmurat de …”