Brașov. Oana: „Am avut, astăzi, onoarea să mă aflu în fața a 600 de brașoveni, cărora le-am spus:”Noi, cei din Alianța USR-PLUS, știm că publicul brașovean este unul dintre cele mai exigente din România, dacă nu cel mai exigent. În același timp, considerăm că …”

Last Updated on martie 3, 2019 Duminică, co-preşedinţii Alianţei 2020 USR PLUS, Dacian Cioloş şi Dan Barna, s-au întâlnit la Brașov cu susținătorii. Ei spun că au decis ca Braşovul să fie printre primele oraşe unde îşi prezintă candidaţii pentru europarlamentare, pentru că este un oraş care înţelege şi integrează foarte bine valorile pe care Alianţa încearcă să le promoveze în România

Atât Cioloş cât şi Barna au susţinut ideea că acest scrutin va fi, în primul rând, un moment în care cetăţenii să arate ceea vor cu adevărat pentru România, şi anumeun parcurs european, informează Monitorul Expres.

Oana-Maria Bogdan: „Am avut, astăzi, onoarea să mă aflu în fața a 600 de brașoveni, cărora le-am spus:”Noi, cei din Alianța USR-PLUS, știm că publicul brașovean este unul dintre cele mai exigente din România, dacă nu cel mai exigent. În același timp, considerăm că avem foarte multe în comun cu acest oraș.

Brașov. Oana: „Am avut, astăzi, onoarea să mă aflu în fața a 600 de brașoveni, cărora le-am spus:"Noi, cei din Alianța USR-PLUS, știm că publicul brașovean este unul dintre cele mai exigente din România, dacă nu cel mai exigent. În același timp, considerăm că ...” 1

În primul rând, ne leagă spiritul civic. PLUS și USR s-au născut din mișcări civice, iar Brașovul este unul dintre cele mai civice orașe din țară, aici au fost sădite semințele Revoluției din ‘89 prin revolta muncitorilor din 1987, iar pe 2 martie 1989 (ieri s-au împlinit 30 de ani), Liviu Corneliu Babeș și-a dat foc pe pârtia Bradu în văzul turiștilor străini, în semn de protest față de represiunea comunistă la care au fost supuși muncitorii și studenții brașoveni. Vă cer un moment de reculegere în memoria lui Liviu Corneliu Babeș.

Corneliu Babeș a fost un electrician la o uzină în Brașov, dar a fost și un pictor pasionat. A fost asemenea multora dintre membrii noștri: un om cu o profesie, dar cu pasiuni și idealuri frumoase, sensibil la problemele comunității din care făcea parte.

Apoi, cred că ne leagă mult principalele domenii de interes. Voi numi doar câteva: dezvoltarea durabilă, esențială într-o zonă cu puternică tradiție industrială și cu populație mare iubitoare de natură, cum are Brașovul. Nu întâmplător aici este sediul multor ONG-uri care susțin ecologia. Apoi, la fel ca noi, Brașovul vrea să cultive o civilizație românească incluzivă, dezvoltă legături puternice cu Europa, este interesat de problematica diasporei, deoarece orașul a pierdut aproape 100.000 de oameni prin emigrare în ultimii 30 de ani.

Brașov. Oana: „Am avut, astăzi, onoarea să mă aflu în fața a 600 de brașoveni, cărora le-am spus:"Noi, cei din Alianța USR-PLUS, știm că publicul brașovean este unul dintre cele mai exigente din România, dacă nu cel mai exigent. În același timp, considerăm că ...” 2

Vrem ca împreună cu dumneavoastră să reușim să promovăm aceste domenii. Pentru aceasta, trebuie să îndepărtăm mai multe obstacole. Cel mai apropiat este să reușim să ne facem auzită vocea în Europa prin reprezentanți buni, aleși la europarlamentarele din luna mai. Apoi urmează alegerile naționale, prezidențiale, locale și parlamentare. Azi suntem în fața dumneavoastră să ne prezentăm pentru că drumul spre victorie nu poate să nu treacă prin Brașov.”

Brașov. Oana: „Am avut, astăzi, onoarea să mă aflu în fața a 600 de brașoveni, cărora le-am spus:"Noi, cei din Alianța USR-PLUS, știm că publicul brașovean este unul dintre cele mai exigente din România, dacă nu cel mai exigent. În același timp, considerăm că ...” 3

Le mulțumesc colegilor din PLUS Brașov și colegilor coordonatori regionali Regiunea Centru, din care face parte județul Brașov, George Catean, Tudor Oprea, Anca-Raluca Majaru și Szabo Andreea pentru tot ce fac pentru proiectul nostru, România PLUS. Împreună, sprijinim candidații la europarlamentare”.

Previous Story

Adrian Veştea: „Așadar, de ce un aeroport în Brașov? Rezultatul calculelor prezentate anterior este că un locuitor din județele Brașov, Covasna și Harghita face în medie trei ore ca să ajungă la un aeroport. Folosind aceeași metodă de calcul, am constatat că …”

Next Story

Video Brașov. Parapantist rămas agățat de vârful unui brad înalt, la 10 metri înălțime