Adrian Veştea: „Așadar, de ce un aeroport în Brașov? Rezultatul calculelor prezentate anterior este că un locuitor din județele Brașov, Covasna și Harghita face în medie trei ore ca să ajungă la un aeroport. Folosind aceeași metodă de calcul, am constatat că …”

Last Updated on martie 3, 2019 Președintele Consiliului Județean Brașov încearcă o explicație simplă de ce Brașovul are nevoie de un Aeroport.

Ideea principală a reprezentanţilor administraţiei judeţene este că la Braşov se va construi un „aeroport al viitorului”, care ţine cont de toate tendinţele europene. În premieră pentru România, aeroportul va avea un turn virtual şi, ca o a doua premieră, va fi concesionat unui operator privat, anunță bzb.ro.

Pe Facebook, Adrian Veştea a scris: „Așadar, de ce un aeroport în Brașov? Rezultatul calculelor prezentate anterior este că un locuitor din județele Brașov, Covasna și Harghita face în medie trei ore ca să ajungă la un aeroport.
Adrian Veştea: „Așadar, de ce un aeroport în Brașov? Rezultatul calculelor prezentate anterior este că un locuitor din județele Brașov, Covasna și Harghita face în medie trei ore ca să ajungă la un aeroport. Folosind aceeași metodă de calcul, am constatat că ...” 1

Folosind aceeași metodă de calcul, am constatat că această medie de trei ore până la un aeroport se va reduce la o oră, după ce Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav va începe operarea și va asigura destinațiile oferite de restul aeroporturilor.

Această diferență de două ore în durata călătoriei face diferența între o călătorie plăcută și una frustrantă înspre sau dinspre aeroport. Vom vedea mâine ce impact are această diferență din punct de vedere financiar pentru locuitorii și turiștii din regiunea Brașovului”.

Previous Story

Foto Brașov. Robert Lazar: „Atenție pe Politehnicii, colț cu Postăvarului!Cad țigle și tencuială de pe clădirea lăsată de izbeliște (oare nu se impun niște amenzi?). E pericol atât pentru pietoni cât și pentru …”

Next Story

Brașov. Oana: „Am avut, astăzi, onoarea să mă aflu în fața a 600 de brașoveni, cărora le-am spus:”Noi, cei din Alianța USR-PLUS, știm că publicul brașovean este unul dintre cele mai exigente din România, dacă nu cel mai exigent. În același timp, considerăm că …”