Sportivă de la Corona Brașov, aproape de o mare tragedie! În semn de protest, schiorii seniori au refuzat să ia startul în proba de miercuri

Last Updated on martie 14, 2019 Sportiva Coronei, Szidonia Lazsadi, a ajuns la spital cu fractură de tibie și peroneu după un accident pe pârtia de la Azuga, acolo unde se desfășoară Campionatele Naționale de schi alpin.

„Szidonia s-a dezechilibrat la o poartă, a încercat să redreseze, însă din păcate i-a zburat un schi, a căzut și-a rupt piciorul și apoi a alunecat în afara pârtiei, oprindu-se direct în hidrant.

Sportivă de la Corona Brașov, aproape de o mare tragedie! În semn de protest, schiorii seniori au refuzat să ia startul în proba de miercuri 1

Din fericire nu s-a accidentat și mai grav decât a făcut-o la căzătură, însă Doamne ferește de altceva dacă viteza era mai mare…”, a spus Emilian Focșăneanu, antrenor la secția de schi a clubului Corona, citat de realitateadebrasov.net.

În semn de protest, schiorii seniori au refuzat să ia startul în proba de miercuri, din lipsa siguranței pe pârtie.

Pârtia pe care se desfășoară competiția nu este asigurată cu plase de protecție.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Adrian Veștea: „Noutatea care va fi implementată la Aeroportul Internațional Brașov – Ghimbav, în premieră pentru România, este turnul de control virtual. Față de turnul clasic, care este o clădire înaltă, în care controlorii de trafic aerian stau și supraveghează cu ochiul liber incinta aeroportului, turnul virtual …”

Next Story

Brașov. #șîeu Castelul Bran și 30 de hoteluri, restaurante și firme din Poiana Brașov se alătură campaniei “România vrea Autostrăzi”