Brașov. #șîeu Castelul Bran și 30 de hoteluri, restaurante și firme din Poiana Brașov se alătură campaniei “România vrea Autostrăzi”

Last Updated on martie 14, 2019 Reprezentanții Asociației de Turism Poiana Brașov se alătură protestului “România vrea Autostrăzi”. Astfel, mâine, 15 martie, de la ora 15.00, timp de 15 minute, hotelurile din asociație vor întrerupe activitatea.

„Turismul, la fel ca toate celelalte domenii de activitate, este afectat de lipsa unei infrastructuri rutiere adecvate secolului în care trăim. Este umilitor pentru orice participant la trafic să parcurgă cei 167 de kilometri, dintre București şi Brașov, în şapte ore, în loc de 2 ore.

Brașov. #șîeu Castelul Bran și 30 de hoteluri, restaurante și firme din Poiana Brașov se alătură campaniei “România vrea Autostrăzi” 1

Vacanţa este, din start, umbrită de stresul si tensiunea acumulate până la destinație. Iar acest lucru este o tristă realitate în care trăim zi de zi şi care nu permite României să atingă un nivel superior de dezvoltare. Așa nu se mai poate. Turismul are nevoie de autostrăzi !!!!!!!!”, a transmis Roxana Cojocea, preşedinte Asociaţia de Turism Poiana Braşov”, citată de realitateadebrasov.net.

Din această Asociație fac parte peste 30 de agenți economic, de la hoteluri și restaurante, la firme și chiar operatorul pârtiei de săniuș. Roxana Cojocea a precizat că toți operatorii vor protesta într-un fel sau altul, cei care nu vor putea închide ușile mâine de la ora 15.00, pentru a nu perturba evenimentele pe care le au în derulare, cum ar fi de exemplu o serie de conferințe, vor purta banderole albe pe mână, pentru a trage un semnal de alarmă că turismul are nevoie de autostrăzi pentru a se dezvolta, informează bizbrasov.ro.

Și reprezentanții Castelului Bran au anunțat că se alătură protestului.

Bran Castle Official: „Șî eu, Castelul Bran, vreau autostradă, vreau șosele și trotuare civilizate, vreau canalizare, vreau spații comerciale decente. Șî eu vreau ca statul român să-mi trateze turiștii cu același respect cu care îi tratez șî eu”.

Previous Story

Sportivă de la Corona Brașov, aproape de o mare tragedie! În semn de protest, schiorii seniori au refuzat să ia startul în proba de miercuri

Next Story

(Video) Horia Brenciu, melodie pentru Brașov: „“Am scris piesa asta pentru părinţi, pentru Braşov, pentru locul în care am copilărit….Tot videoclipul ăsta emană Braşov şi mă bucur că am putut să …”