Record. Primăria Brașov: „Ne apropiem de 2 milioane de treceri prin turnichete. De la începutul sezonului (7 decembrie 2018) și până ieri, s-au înregistrat 1.948.833 de treceri prin turnichete, cu aproape …”

Last Updated on martie 7, 2019 Primăria Brașov anunță un sezon de schi de excepție. Aproape 2 milioane de treceri prin turnichete. Ce bun era acum un Aeroport, să vină turiști la schi.

Primăria Brașov: „Ne apropiem de 2 milioane de treceri prin turnichete. De la începutul sezonului (7 decembrie 2018) și până ieri, s-au înregistrat 1.948.833 de treceri prin turnichete, cu aproape 100.000 mai multe decât în aceeași perioadă a sezonului trecut.

Record. Primăria Brașov: „Ne apropiem de 2 milioane de treceri prin turnichete. De la începutul sezonului (7 decembrie 2018) și până ieri, s-au înregistrat 1.948.833 de treceri prin turnichete, cu aproape ...” 1

Pârtiile se prezintă într-o stare foarte bună, iar stratul de zăpadă este de 130 de cm in partea superioară a masivului Postăvarul și 110 cm în partea inferioară. Ne așteptăm să depășim sezonul trecut, când am avut înregistrate 2.139.688 de treceri prin turnichetem, pânpă la finalul sezonului.

ASunt în funcțiune toate mijloacele de transport pe cablu – cele două telecabine, Capra Neagră și Kanzel, telegondola, telescaunele Ruia și Lupului, teleschiurile Bradul și Stadion.

ATENȚIONARE:
Pentru că s-a putut schia în condiții foarte bune pe toată perioada de la deschiderea sezonului, facem un apel la schiori să își consume punctele de pe skipass-uri în acest sezon, deoarece valabilitatea acestora nu va fi prelungită și în sezonul următor”.

Previous Story

Brașov. Băieţel de 5 ani, bătut şi încuiat de educatoare în debara, pentru că nu a vrut să doarmă. Mămică: „„A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a …”

Next Story

Reacție. Primăria, după ce Brașovul ar fi pe locul 3 în topul celor mai poluate orașe din România