Brașov. Băieţel de 5 ani, bătut şi încuiat de educatoare în debara, pentru că nu a vrut să doarmă. Mămică: „„A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a …”

Last Updated on martie 7, 2019 Scandal la o grădiniță de stat din Brașov. O mămică acuză o educatoare că i-a lovit și încuiat copilul într-o debara pentru că nu dorea să doarmă.

Femeia a fost sancționată cu avertisment scris de conducerea unităţii, însă Poliţia Braşov a deschis o anchetă în acest caz, pentru purtare abuzivă.

Mama unui băiat de cinci ani din Braşov afirmă că fiul ei a fost bătut şi încuiat de o educatoare în debaraua clasei, pentru că nu a vrut să doarmă, potrivit Braşov TV.

Brașov. Băieţel de 5 ani, bătut şi încuiat de educatoare în debara, pentru că nu a vrut să doarmă. Mămică: „„A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a ...” 1

(foto arhiva)

Incidentul ar fi avut loc la jumătatea lunii ianuarie, la Grădiniţa de stat numărul 23 din Braşov.

„A fost luat din pătuţ, trântit pe scăunel, plesnit peste cap, a dat cu capul de masă, după care a început să plângă. A fost băgat în debara, încuiat, cu lumina stinsă. Doamna s-a apropiat de uşă urlând că aşa o să i se întâmple de fiecare dată când nu va dormi. După care, după câteva minute a fost scos, băiatul plângea. Iar unul dintre colegi spunându-i un lucru, copilul a început să râdă.

Iar doamna văzând că copilul râde, a spus că nu s-a speriat suficient şi l-a băgat din nou în debara, tot cu lumina stinsă şi încuiat”, a declarat mama copilului, potrivit Braşov TV, preluată de Digi 24.

Directoarea grădiniţei a recunoscut cele întâmplate şi a spus că educatoarea a fost cercetată disciplinar şi sancţionată cu avertisment scris.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Braşov spun că s-au sesizat cu privire la acest caz şi fac cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă.

Previous Story

Brașov. Un băiețel de 7 ani a fost surprins la volanul unei mașini în mers! Părinți inconștienți

Next Story

Record. Primăria Brașov: „Ne apropiem de 2 milioane de treceri prin turnichete. De la începutul sezonului (7 decembrie 2018) și până ieri, s-au înregistrat 1.948.833 de treceri prin turnichete, cu aproape …”