Brașov. Muncitor rănit grav pe pe șantierul din Centrul Civic, unde se construiește mall-ul AFI. Ce spune Poliția

Last Updated on martie 4, 2019 Un muncitor a fost rănit luni pe șantierul din Centrul Civic, unde se construiește mall-ul AFI.

Un bărbat din județul Olt este rănit grav și a ajuns la spital după ce s-a tăiat, în zona inghinală, cu un flex. La locul evenimentului au ajuns o ambulanță și un echipaj al Poliției Brașov.

„Astăzi, în jurul orei 17:00, a avut loc un accident de muncă pe un șantier din Brașov. Un bărbat de 33 ani, din județul Olt, care manevra un fierastrau pendular, s-a autoaccidentat.

Bărbatul fost transportat la spital cu un echipaj al Ambulanței Brașov. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, a explicat, pentru brasovtv.com, purtătorul
de cuvânt al I.P.J. Brașov, subcomisar Alina Ivan.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Liviu Cornel Babeș și-a dat foc pe o pârtie din Poiană în semn de protest față de dictatura lui Ceaușescu. Normal că nu este apreciat de românii care duc dorul vremurilor comuniste. Nici preoții nu au mers la slujba de comemorare. Claudiu: „Colaci, colivă și vin pe masă. Imnul României, gâjâit de pe un stick USB, înfipt într-o boxă. “Tatăl nostru”, murmurat de …”

Next Story

Brașov. Mihai: „Plecare de la capăt de linie Saturn. Omul foarte grăbit închidea foarte repede usile …o doamnă. Ea a reușit să treacă dar rucsacul ei nu. Toată lumea a inceput sa strige sa deschida usa dar dragul nostru sofer …”