Brașov. Mihai: „Plecare de la capăt de linie Saturn. Omul foarte grăbit închidea foarte repede usile …o doamnă. Ea a reușit să treacă dar rucsacul ei nu. Toată lumea a inceput sa strige sa deschida usa dar dragul nostru sofer …”

Last Updated on martie 4, 2019 Șoferul unui troleibuz de pe lina 8 este acuzat că a închis ușile în timp ce o doamnă urca. I-a prins doar rucsacul din spate.

Pe grupul de Facebook RATBV – Grupul Călătorilor, Mihai Radu‎ a scris: „
8:29 plecare de la capăt de linie Saturn.
Omul foarte grăbit închidea foarte repede usile, daca nu te grăbeai sa urci exista riscul sa te prindă cu ușile, ceea ce s-a și întâmplat la stația Gemenii cu o doamnă. Ea a reușit să treacă dar rucsacul ei nu.

Brașov. Mihai: „Plecare de la capăt de linie Saturn. Omul foarte grăbit închidea foarte repede usile ...o doamnă. Ea a reușit să treacă dar rucsacul ei nu. Toată lumea a inceput sa strige sa deschida usa dar dragul nostru sofer ...” 1

Toată lumea a inceput sa strige sa deschida usa dar dragul nostru sofer si-a vazut de drum. Un băiat din spate a reușit să ajungă până la el sa ii spuna sa deschida usa din spate ca este o doamnă prinsa in usa si a primit si raspunsul:
“Da ce io stau sa ma uit dupa fiecare daca urca sau nu”

Nici cat a stat la semafor nu s-a sinchisit să deschidă ușa. Si acum săriți domnilor “șoferi”

Previous Story

Brașov. Muncitor rănit grav pe pe șantierul din Centrul Civic, unde se construiește mall-ul AFI. Ce spune Poliția

Next Story

Brașov. Lidl pregătește construcția a două noi magazine