Brașov. Lidl pregătește construcția a două noi magazine

Last Updated on martie 5, 2019 Lidl își continuă expansiunea în Brașov și pregătește documentele necesare pentru construcția a două magazine. Primul pas este întocmirea Planurilor Urbanistice Zonale.

Unul dintre magazine se va construi pe strada Poienelor nr. 5, respectiv pe un teren ce a aparţinut Roman SA. Acesta are o suprafaţă de 6.000 de mp şi se află lângă terminalul RATBV, respectiv vizavi de Kaufland. Celălalt magazin ar urma să se construiască în noua zonă rezidenlţială Tractorul (zona Tractorul VII), în vecinătatea străzii 13 Decembrie, la intersecţia cu Nicolae Labiş, informează bzb.ro.

Brașov. Lidl pregătește construcția a două noi magazine 1

Dacă membrii comisiei de specialitate ai Primăriei îşi vor da acordul pentru aceste planuri, acestea ar urma să fie supuse apoi aprobării plenurilor Consiliului Local şi a celui Judeţean.

Lidl are în municipiul Braşov şapte magazine, cel mai nou dintre acestea fiind deschis la finalul anului trecut în zona Bartolomeu – Avantgarden. Lidl, parte a grupului Schwarz, cu sediul central în Neckarsulm, este una dintre companiile de top de pe piaţa de retail alimentar din Europa.

Previous Story

Brașov. Mihai: „Plecare de la capăt de linie Saturn. Omul foarte grăbit închidea foarte repede usile …o doamnă. Ea a reușit să treacă dar rucsacul ei nu. Toată lumea a inceput sa strige sa deschida usa dar dragul nostru sofer …”

Next Story

Brașov. Semnezi? Petiție: „NU VREM CATEDRALĂ ÎN CENTRUL CIVIC! Salvați Parcul din Centrul Civic Brașov!”