Brașov. Lore: „ Stie cineva de ce miroase a ulei încins in autobuzele noi folosite de RAT Brasov? Am observat acest lucru in special dimineata…”

Last Updated on martie 20, 2019 Autobuzele noi miros un pic ciudat dimineața. Este din cauza dezinfectantelor de gripă (se mai dau și acum?) ori au probleme cu noxele?

Pe grupul de Facebook Ce iti trebuie, frate? Brasov, Lore St a scris: „Buna tuturor! Stie cineva de ce miroase a ulei încins in autobuzele noi folosite de RAT Brasov? Am observat acest lucru in special dimineata…”

Brașov. Lore: „ Stie cineva de ce miroase a ulei încins in autobuzele noi folosite de RAT Brasov? Am observat acest lucru in special dimineata...” 1

Albert Palie: De bune ce sunt…
Probabil dau drumul la incalzirea auxiliară care este pe carburant…si scapa noxe in interior.

Doftoreanu Iulian: Bagă ulei în loc de motorină. Uleiul e mai ieftin.
Hrimiuc Silviu: Miroase ciudat de cand au inceput campania împotriva gripei…

HB Adrian: Miroase de la catalizatorul de aer. Are un filtru care purifica aerul si indeparteaza germenii. Similar ca cel din spitale.
Radu Paul: Sunt dezinfectate din cauza gripei.

Previous Story

Brașov. Marius Vintila: „Mai ales în weekend, la Pietre răsună maneaua, iar cocalarul îi fericit. Sâmbăta și duminica a devenit aproape imposibil să te mai apropii, chiar și pe jos, din cauza mașinilor. Până anul trecut …”

Next Story

Brașov. Cristian Macedonschi: „Decât o parcare mastodont sub Parcul Central mai bine se face parcarea subterana in Piața Sfântul Ioan si prelungirea parcului spre ARO si Modarom iar circulația băgata aici in subteran cu parcare subterana pe toată lungimea de la casa Armatei pana la Modarom sub carosabil si trotuarul lat al parcului! Dar …”