Brașov. Cristian Macedonschi: „Decât o parcare mastodont sub Parcul Central mai bine se face parcarea subterana in Piața Sfântul Ioan si prelungirea parcului spre ARO si Modarom iar circulația băgata aici in subteran cu parcare subterana pe toată lungimea de la casa Armatei pana la Modarom sub carosabil si trotuarul lat al parcului! Dar …”

Last Updated on martie 20, 2019 Primarul George Scripcaru este criticat după ce a anunțat că va construi o parcare gigant sub Parcul Central și, ca bonus, va transforma strada Nicolae Iorga în Parc.

„Şi traficul spre Livada Poştei va fi trecut în subteran, iar practic parcul se va extinde pe actuala stradă Nicolae Iorga, pe străduţa din faţa Primăriei care face legătura cu B-dul Eroilor, dar şi pe actuala bandă de parcări supraterane de pe acest bulevard. În prezent, suntem în curs de întocmire a documentaţiei necesare realizării unui studiu de fezabilitate prin care să fie luată în calcul şi extinderea spaţiilor verzi din această zonă de relaxare şi agrement din Centrul Braşovului”, a declarat primarul George Scripcaru pentru bzb.ro.

Brașov. Cristian Macedonschi: „Decât o parcare mastodont sub Parcul Central mai bine se face parcarea subterana in Piața Sfântul Ioan si prelungirea parcului spre ARO si Modarom iar circulația băgata aici in subteran cu parcare subterana pe toată lungimea de la casa Armatei pana la Modarom sub carosabil si trotuarul lat al parcului! Dar ...” 1

Consilierul Local Cristian Macedonschi: „Ce zici domnule arhitect Gruia Hilohi, se pare ca au ascultat doar cu o ureche in Consiliul Local. Dar din păcate nu s-a ascultat nici foarte bine nici foarte atent si au confundat vestul cu estul adică Bulevardul Eroilor cu Str. Nicolae Iorga.

Decât o parcare mastodont mai bine se face parcarea subterana in Piața Sfântul Ioan si prelungirea parcului spre ARO si Modarom iar circulația băgata aici in subteran cu parcare subterana pe toată lungimea de la casa Armatei pana la Modarom sub carosabil si trotuarul lat al parcului! Dar cine știe, poate citesc acum soluția propusa”.

Gruia Hilohi: Minciuni, casele de pe Iorga nu pot rămâne fără stradă de acces. Să nu uităm că nici Str. Furcii şi Eminescu nu pot rămâne fără acces!
Serban Sovaiala: Realizabil doar pe Bd Eroilor, nicidecum pe Iorga. Altfel nu sunt impotriva ideei.
Gruia Hilohi: Eh, vrea să facă şi el o gaură betonată, cumva, undeva, oriunde – să aibă cu ce se făli în faţa prostimii. Şi, ce să vezi, i-a venit ideea să împuşte “2 in 1”, adică să porcăie cumva iremediabil şi zona cu farmec interbelic a Parcului Titulescu şi a Str. Nicolae Iorga, care probabil îl deranjează demult.

Previous Story

Brașov. Lore: „ Stie cineva de ce miroase a ulei încins in autobuzele noi folosite de RAT Brasov? Am observat acest lucru in special dimineata…”

Next Story

Brașov. Circulația auto este deviată de pe străzile Pictor Pop și Neagoe Basarab, pe str Negoiu