Brașov. Arestat. Un tată şi-a lovit fără milă copiii cu biciul. Pe cel mic l-a ars cu jarul după ce i-a băgat o mână în soba încinsă

Last Updated on martie 11, 2019 Un bărbat de 31 de ani, din Săcele, Brașov, a fost arestat pentru 30 de zile după ce și-a bătut crunt 4 din cei 7 copii.

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile iar alarma a fost dată la 112 de bunica micuţilor. Poliţiştii sesizaţi s-au deplasat la faţa locului, pe strada Gârcinului, în Săcele. Bărbatul a fost arestat, iar minorii bătuţi au fost duşi la Spitalul de Pediatrie pentru examinare.

Brașov. Arestat. Un tată şi-a lovit fără milă copiii cu biciul. Pe cel mic l-a ars cu jarul după ce i-a băgat o mână în soba încinsă 1

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Parchetul Judecătoriei Brașov, copiii au fost loviți cu biciul, pumnii și picioarele, iar cel mai mic dintre ei, în vârstă de cinci ani, a fost strâns de gât și a suferit arsuri după ce tatăl lui i-a băgat mâna într-o sobă.

Conform procurorilor, bărbatul s-a întors de la serviciu, iar acasă se aflau 3 dintre cei 7 copii, cu vârste cuprinse între de 5 şi 8 ani, soţia lui fiind la serviciu.

Întrucât a fost nemulţumit de răspunsurile primite de la copii după ce i-a întrebat ce au făcut în acea zi, bărbatul a luat un bici şi l-a lovit pe unul dintre ei peste cap, mâini, picioare şi spate, de faţă la agresiune fiind cele două fete.

Între timp, a venit acasă fiul cel mare, în vârstă de 9 ani, iar când a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la acelaşi vecin, l-a lovit cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare, potrivit newsbv.ro, preluat de Observator Tv.

În continuare, bărbatul l-a prins pe unul dintre copii de mâna dreaptă şi i-a băgat-o în sobă, unde era jarul, provocându-i o arsură la braţ.

După ce l-a ars la mână, copilul de 5 ani s-a retras într-un colţ plângând, iar suspectul l-a strâns de gât şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept. După ce i-a bătut pe cei doi băieţi, bărbatul şi-a îndreptat atenţia asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini şi picioare, spun procurorii.

Bărbatul a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, pentru patru infracţiuni de violenţă în familie.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Consiliul Județean și ROMATSA au semnat protocolul pentru asigurarea serviciilor suport pentru dezvoltarea și operarea viitorului Aeroport

Next Story

Brașov. Mesaj și pentru Transbus Codreanu? Primarul George Scripcaru cere firmelor autobuze noi, mai puțin poluante. „Va trebui să vedem ce se întâmplă cu acele autobuze pe care le vedem prin oraş la …”