Aeroportul Brașov. Consiliul Județean și ROMATSA au semnat protocolul pentru asigurarea serviciilor suport pentru dezvoltarea și operarea viitorului Aeroport

Last Updated on martie 9, 2019 Consiliul Județean și ROMATSA au semnat protocolul pentru asigurarea serviciilor suport pentru dezvoltarea și operarea viitorului Aeroport.

Obiectivul este asigurarea serviciilor suport pentru dezvoltarea și operarea viitorului Aeroport Internațional Brașov – Ghimbav.

„Semnarea protocolului dintre Județul Brașov și Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian ROMATSA R.A., al cărui obiect este asigurarea serviciilor suport pentru dezvoltarea și operarea viitorului Aeroport Internațional Brașov – Ghimbav este rezultatul multor ore de muncă, duse in ultimii aproape 3 ani, dar și dovada că acest proiect va avea finalitate!

Aeroportul Brașov. Consiliul Județean și ROMATSA au semnat protocolul pentru asigurarea serviciilor suport pentru dezvoltarea și operarea viitorului Aeroport 1

Le mulțumesc celor care au crezut în reușita acestui proiect și care s-au luptat pentru fiecare pas spre realizarea lui! Și nu în ultimul rând, ii mulțumesc domnului Mircea Boștină , directorul general RA ROMATSA pentru cuvintele frumoase, pentru încredere și susținere!”, a transmis președintele Consiliului Județean, Adrian Vestea.

Previous Story

Brașov. 35 de autobuze noi au intrat pe trasee, mai vin 70. Primarul George Scripcaru:  „Nu mai vreau să fim în situația în care, în centrul istoric, o zonă protejată, să circule autobuze care lasă în urmă o dâră de fum. Pe lângă poluare, aceste situații aduc …”

Next Story

Brașov. Arestat. Un tată şi-a lovit fără milă copiii cu biciul. Pe cel mic l-a ars cu jarul după ce i-a băgat o mână în soba încinsă