Brașov. 35 de autobuze noi au intrat pe trasee, mai vin 70. Primarul George Scripcaru:  „Nu mai vreau să fim în situația în care, în centrul istoric, o zonă protejată, să circule autobuze care lasă în urmă o dâră de fum. Pe lângă poluare, aceste situații aduc …”

Last Updated on martie 8, 2019 Ieri au intrat în trafic și ultimele 16 autobuze din lotul de autobuze de 10,6 metri lungime, astfel că din totalul de 105 autobuze, în acest moment pe liniile de transport RATBV circulă 35 de autobuze noi, dintre care 30 cu lungimea de 10,6 metri și 5 cu lungimea de 12 metri.

În următoarele săptămâni vor ajunge alte 15 autobuze cu lungimea de 12 metri, iar până la sfârșitul lunii aprilie, tot lotul de 105 autobuze va trebui să fie livrat către RATBV, transmite Primăria Brașov. 

Brașov. 35 de autobuze noi au intrat pe trasee, mai vin 70. Primarul George Scripcaru:  „Nu mai vreau să fim în situația în care, în centrul istoric, o zonă protejată, să circule autobuze care lasă în urmă o dâră de fum. Pe lângă poluare, aceste situații aduc ...” 1

Din luna mai, în municipiul Brașov vor circula 30 de autobuze cu lungimea de 10,6 metri, 35 cu lungimea de 12 metri și 30 cu lungimea de 18 metri.
,,De joi dimineață au intrat în trafic încă 16 autobuze noi, care vor asigura condiții mai bune de transport brașovenilor. Am cerut societății de transport ca aceste autobuze să fie introduse pe rutele pe care s-au constatat probleme în ceea ce privește condițiile oferite călătorilor, dar și pe acele rute unde au existat sesizări privind poluarea pe care mijloacele de transport în comun o produc.
Nu mai vreau să fim în situația în care, în centrul istoric, o zonă protejată, să circule autobuze care lasă în urmă o dâră de fum. Pe lângă poluare, aceste situații aduc atingere și imaginii orașului nostru în ochii turiștilor”, a precizat primarul George Scripcaru.
Previous Story

Brașov. Primarul George Scripcaru: „Am finalizat caietul de sarcini pentru achiziția a 52 de mijloace de transport ecologice și a 13 stații de încărcare rapidă.Pe lângă această achiziție, Municipalitatea a mai depus un …”

Next Story

Aeroportul Brașov. Consiliul Județean și ROMATSA au semnat protocolul pentru asigurarea serviciilor suport pentru dezvoltarea și operarea viitorului Aeroport