Accident Brașov. Mașină răsturnată lângă eMag. „Sa lovești un autoturism în stânga spate, și sa faci flick flack nereușit, îmi da cu virgula. Mai ales ca mașinile…”

Last Updated on martie 26, 2019 Un accident mai puțin obișnuit a avut loc luni seară pe strada Nicolae Titulescu din Brașov în jurul orelor 23.00.

Accidentul a avut loc pe tronsonul dintre Poliție și eMAG. La fața locului s-au deplasat echipaje de pompieri, SMURD și de poliție, anunță mytex.ro.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Brașov, Arthur a scris: „Accident pe Titulescu lângă eMag, o mașină pusă pe capota”
Accident Brașov. Mașină răsturnată lângă eMag. „Sa lovești un autoturism în stânga spate, și sa faci flick flack nereușit, îmi da cu virgula. Mai ales ca mașinile...” 1
(foto:Andrada Ivanov)

Robert Gal: Mașina inițial nu era în poziția această. A fost impinsa in fata la Audi tot pe plafon deoarece era pe banda de mers spre cal București. Dar totuși sa lovești un autoturism în stânga spate, și sa faci flick flack nereușit, îmi da cu virgula. Mai ales ca mașinile nu au avut daune majore. Audi aripa stânga spate plus janta. Mini. spoiler, aripa dreapta +roată, ce a fost mai grav, aterizarea pe plafon. Ori cum, dinamica accidentului am gândit-o in zeci de feluri dar tot îmi da cu virgula 🤔

Accident Brașov. Mașină răsturnată lângă eMag. „Sa lovești un autoturism în stânga spate, și sa faci flick flack nereușit, îmi da cu virgula. Mai ales ca mașinile...” 2
(foto: Andy Ndy)

Previous Story

Brașov. Atenţie la exhibiţioniştii care îşi fac de cap prin autobuze şi parcuri. Am mai văzut anunţuri despre individul de pe linia 5 care face gesturi scandaloase la adresa femeilor. Mi s-a întâmplat şi mie în această dimineaţă, la…”

Next Story

(Foto) Accident Brașov. Carambol cu o autocisternă şi trei autoturisme pe DN 1