(Foto) Accident Brașov. Carambol cu o autocisternă şi trei autoturisme pe DN 1

Last Updated on martie 26, 2019 Accident în lanț marți dimineață, pe DN1 cu o autocisternă şi trei autoturisme pe DN 1, pe raza localităţii Feldioara.

La locul evenimentului intervin un echipaj SMURD și unul cu apă și spumă, anunță brasovtv.com.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, pe DN 13 Braşov-Sighişoara, la kilometrul 18+800 m, pe raza localităţii Feldioara, judeţul Braşov, a avut loc un accident în care au fost implicate o autocisternă neîncărcată şi trei autoturisme.

(Foto) Accident Brașov. Carambol cu o autocisternă şi trei autoturisme pe DN 1 1 (Foto) Accident Brașov. Carambol cu o autocisternă şi trei autoturisme pe DN 1 2 (Foto) Accident Brașov. Carambol cu o autocisternă şi trei autoturisme pe DN 1 3

O persoană a fost rănită în urma coliziunii. Circulaţia rutieră este oprită în ambele sensuri pentru acordarea primului ajutor victimei şi pentru cercetarea cauzelor producerii evenimentului rutier.

Previous Story

Accident Brașov. Mașină răsturnată lângă eMag. „Sa lovești un autoturism în stânga spate, și sa faci flick flack nereușit, îmi da cu virgula. Mai ales ca mașinile…”

Next Story

Brașov. A fost găsit pensionarul bătăuş de la mitingul PSD. După două zile. De ce le-a fost frică jandarmilor de el?