Brașov. Atenţie la exhibiţioniştii care îşi fac de cap prin autobuze şi parcuri. Am mai văzut anunţuri despre individul de pe linia 5 care face gesturi scandaloase la adresa femeilor. Mi s-a întâmplat şi mie în această dimineaţă, la…”

Last Updated on martie 26, 2019 Mai multe cazuri au fost semnalate pe rețelele de socializare despre persoane care fac gesturi neplăcute îndreptate către femei.

Astfel de cazuri au fost semnalate de mai multe tinere pe linia 5. „Am mai văzut anunţuri despre individul de pe linia 5 care face gesturi scandaloase la adresa femeilor. Mi s-a întâmplat şi mie în această dimineaţă, la ora 9.55, tot pe linia 5. Era foarte aglomerat, iar acest individ s-a nimerit lângă mine, am simţit o atingere caldă… nu pot să vă descriu ce a putut face acesta lângă mine, îmi este ruşine.

Brașov. Atenţie la exhibiţioniştii care îşi fac de cap prin autobuze şi parcuri. Am mai văzut anunţuri despre individul de pe linia 5 care face gesturi scandaloase la adresa femeilor. Mi s-a întâmplat şi mie în această dimineaţă, la...” 1

Acesta însă fără pic de ruşine a coborât la staţia următoare şi a fugit. Un om normal nu face aşa ceva, are probleme psihice şi trebuie făcut ceva pentru a-l prinde”, a povestit Iulia, pe un grup de Facebook, citată de bzb.ro.

Din descrieri, exhibiţionistul în cauză ar fi o persoană trecută de 50 de ani.

Un alt exhibiţionist a fost observat ieri după orele prânzului în Parcul Tractorul, respectiv pe aleea dinspre strada 13 Decembrie. Persoana care l-a observat a sesizat Poliţia Locală, care a trimis un echipaj în zonă pentru a-l identifica pe individ.

Acesta era îmbrăcat destul de bine, cu un hanorac gri, dar cu gluga pe cap, ca să nu îi poată fi observată fizionomia. Dacă vedeţi astfel de persoane dubioase, oamenii legii vă sfătuiesc să apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau dispeceratul Poliţiei Locale Braşov la numărul scurt 0268.954.

Previous Story

Video Brașov: Junii Tineri au ,,binevestit” cu SURLA pe Coasta Prundului

Next Story

Accident Brașov. Mașină răsturnată lângă eMag. „Sa lovești un autoturism în stânga spate, și sa faci flick flack nereușit, îmi da cu virgula. Mai ales ca mașinile…”