Brașov. Andrei: „Domnule Primar, La sfarsitul toamnei 2018, acesti indivizi puneau borduri, astazi le scot. Pe cheltuiala cui o fac? Inteleg ca drumul este al primariei, deci banii cred ca …”

Last Updated on martie 12, 2019 Locuitorii din cartierul Tractorul, blocurile noi, așteaptă ca primăria să le asfalteze străzile. Aceștia nu au învățat nimic din experiența cartierelor vechi: străzile se asfaltează doar înaintea alegerilor locale. Până atunci, muncitorii scot bordurile montate în toamna trecută.

Pe grupul de Facebook Locuitorii cartierului Tractorul din Brasov, Andrei Petrici a scris: Domnule Primar,
La sfarsitul toamnei 2018, acesti indivizi puneau borduri, astazi le scot.

Pe cheltuiala cui o fac? Inteleg ca drumul este al primariei, deci banii cred ca sunt ai nostri.
De ce nu se poate face un lucru bun de la inceput?

Brașov. Andrei: „Domnule Primar, La sfarsitul toamnei 2018, acesti indivizi puneau borduri, astazi le scot. Pe cheltuiala cui o fac? Inteleg ca drumul este al primariei, deci banii cred ca ...” 1

(…)

Cat despre faptul ca oamenii lucreaza, domnule primar, tin sa va multumesc si sper sa realizati lucrare trainica , durabila si in termen scurt.
Foto: Str. Ioan Popasu, 8:10 – 11.03.2019

Poate citeste cineva de prin preajma primariei si transmite mai departe”.

Previous Story

Brașov. Pompierii de la Schaeffler, intervenție voluntară la o casă care ardea. Schaeffler: „Asa sunt pompierii Schaeffler din cadrul Serviciului Privat de Situatii de Urgenta, care inca odata au dat dovada de profesionalism, promptitudine si…”

Next Story

Video Brașov. Robert Lazar: „Orice lucru bun care merge în țara asta trebuie să se termine. De ceva timp noi duceam deșeurile reciclabile la căsuța din parcarea Carrefour. Știți voi, PET-uri, doze, hârtie etc. Zilele trecute am văzut un anunt că stația de colectat deșeuri se va închide din 15 martie, ca urmare a unui ordin de ministru, cred.Dar unde vom arunca atunci toate astea? Că Brai Cata au scumpit tariful la …”