Video Brașov. Robert Lazar: „Orice lucru bun care merge în țara asta trebuie să se termine. De ceva timp noi duceam deșeurile reciclabile la căsuța din parcarea Carrefour. Știți voi, PET-uri, doze, hârtie etc. Zilele trecute am văzut un anunt că stația de colectat deșeuri se va închide din 15 martie, ca urmare a unui ordin de ministru, cred.Dar unde vom arunca atunci toate astea? Că Brai Cata au scumpit tariful la …”

Last Updated on martie 12, 2019 Carrefour Brașov avea un automat pentru deșeurile reciclabile. Acesta va fi închis din cauza unui ordin ministerial.

Pe Facebook, Robert Lazar a scris: „Orice lucru bun care merge în țara asta trebuie să se termine.
De ceva timp noi duceam deșeurile reciclabile la căsuța din parcarea Carrefour. Știți voi, PET-uri, doze, hârtie etc. Zilele trecute am văzut un anunt că stația de colectat deșeuri se va închide din 15 martie, ca urmare a unui ordin de ministru, cred.

Ok, toate bune. Dar unde vom arunca atunci toate astea? Că Brai Cata au scumpit tariful la serviciile de salubritate dar mormanele de la ghene sunt din ce în ce mai mari și e plin de gunoi oricum prin tot orașul. Și oricum când vin să ia gunoiul îl iau la grămadă.

Mai știți vreun alt loc unde putem lăsa aceste deșeuri reciclabile, în afară de sediul Prefecturii, care este instituția care reprezintă guvernul în teritoriu, adică cel responsabil de chestia asta?

Management ecologic al deșeurilor din Brașov. Acum înțeleg de ce s-au scumpit serviciile de salubritate.
Vezi aici Video:

Revenik cu detalii!

Previous Story

Brașov. Andrei: „Domnule Primar, La sfarsitul toamnei 2018, acesti indivizi puneau borduri, astazi le scot. Pe cheltuiala cui o fac? Inteleg ca drumul este al primariei, deci banii cred ca …”

Next Story

Restaurante din Brașov se alătură protestului pentru autostrăzi. Timp de 15 minute vor pune Imnul României