Brașov. Pompierii de la Schaeffler, intervenție voluntară la o casă care ardea. Schaeffler: „Asa sunt pompierii Schaeffler din cadrul Serviciului Privat de Situatii de Urgenta, care inca odata au dat dovada de profesionalism, promptitudine si…”

Last Updated on martie 11, 2019 Duminică, un incendiu a izbucnit la o casă din Râșnov. La intervenție au participat și pompierii Schaeffler din cadrul Serviciului Privat de Situații de Urgenta.

Compania Schaeffler: „#Pompierii Schaeffler.
Mereu implicati, mereu gata sa ajute! Asa sunt pompierii Schaeffler din cadrul Serviciului Privat de Situatii de Urgenta, care inca odata au dat dovada de profesionalism, promptitudine si calitate umana, intr-o situatie contra cronometru.

Brașov. Pompierii de la Schaeffler, intervenție voluntară la o casă care ardea. Schaeffler: „Asa sunt pompierii Schaeffler din cadrul Serviciului Privat de Situatii de Urgenta, care inca odata au dat dovada de profesionalism, promptitudine si...” 1

In urma rafalelor puternice de vant de duminica, un incediu a izbucnit la o casa in Rasnov, iar in stingerea acestuia au actionat voluntar, doi dintre colegii nostri, Emanuel si Tristan.

Acestia si-au unit fortele cu echipele de pompieri venite la fata locului si au reusit sa stinga incendiul fara a exista victime colaterale.
Suntem mandri de colegii nostri, care actioneaza fara ezitare, cu profesionalism si in timpul serviciului, dar si in afara lui. Felicitari!”

Previous Story

Polițistul Marian Godină, comparație Brașov cu Alexandria și Videle. „Un oraș mic, extrem de prăfuit, mașinile din parcări arătau părăsite, atât erau de prăfuite. Căruțe pe toate străzile, blocuri gri cu mușchi și licheni pe alocuri. În parcarea din fața …”

Next Story

Brașov. Andrei: „Domnule Primar, La sfarsitul toamnei 2018, acesti indivizi puneau borduri, astazi le scot. Pe cheltuiala cui o fac? Inteleg ca drumul este al primariei, deci banii cred ca …”