Polițistul Marian Godină, comparație Brașov cu Alexandria și Videle. „Un oraș mic, extrem de prăfuit, mașinile din parcări arătau părăsite, atât erau de prăfuite. Căruțe pe toate străzile, blocuri gri cu mușchi și licheni pe alocuri. În parcarea din fața …”

Last Updated on martie 11, 2019 Polițistul Marian Godina a fost în vizită în Alexandria și Videle orașele de unde au venit geniile care conduc România, Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă.

Pe blogul personal, polițistul Marian Godina a scris: „Alexandria.
Am fost întâmpinat de indicatorul de intrare în oraș, înconjurat de câteva gunoaie aruncate pe marginea drumului. Nu știu cum arată celelalte intrări în oraș, dar bănuiesc că eu am intrat printr-o zonă mai puțin circulată.

Polițistul Marian Godină, comparație Brașov cu Alexandria și Videle. „Un oraș mic, extrem de prăfuit, mașinile din parcări arătau părăsite, atât erau de prăfuite. Căruțe pe toate străzile, blocuri gri cu mușchi și licheni pe alocuri. În parcarea din fața ...” 1

Am dat o tură în piața de legume și mi-am amintit de Brașovul din urmă cu vreo 15 ani. Piața era totuși curată si oamenii păreau amabili.

Ca o concluzie, Alexandria nu mi s-a părut un oraș foarte urât și nici extrem de sărac, dar nici frumos și bogat. În orice caz, mă așteptam la ceva mult mai rău. De comparat cu Brașovul nici nu poate fi vorba, dar am încercat să-mi scot asta din cap, la fel cum încerc să-mi scot din cap conversia leu-euro atunci când sunt prin orașe din Europa și vreau să-mi cumpăr câte ceva.

Polițistul Marian Godină, comparație Brașov cu Alexandria și Videle. „Un oraș mic, extrem de prăfuit, mașinile din parcări arătau părăsite, atât erau de prăfuite. Căruțe pe toate străzile, blocuri gri cu mușchi și licheni pe alocuri. În parcarea din fața ...” 2

Videle.
Un oraș mic, extrem de prăfuit, mașinile din parcări arătau părăsite, atât erau de prăfuite.

Căruțe pe toate străzile, blocuri gri cu mușchi și licheni pe alocuri. În parcarea din fața unui bloc, un bărbat făcea focul de grătar. Nu am vrut să ratez momentul și până să opresc și să scot telefonul pentru o poză, peisajul a fost completat de o căruță care venea din sens opus.

Polițistul Marian Godină, comparație Brașov cu Alexandria și Videle. „Un oraș mic, extrem de prăfuit, mașinile din parcări arătau părăsite, atât erau de prăfuite. Căruțe pe toate străzile, blocuri gri cu mușchi și licheni pe alocuri. În parcarea din fața ...” 3

Dacă în Alexandria nu prea ai motive să treci, în Videle chiar nu ai niciun motiv să o faci.
Eu am vrut doar să văd cu ochii mei și am luat-o ca pe o scurtă excursie didactică.

Dar și mai mult mi-ar plăcea ca oamenii săraci de aici să aibă ocazia să viziteze Brașovul, pentru a avea termen de comparație.
Ca o concluzie, a fost o excursie faină care mi-a plăcut și care mă face să îmi placă și mai tare Brașovul.

Dacă în Alexandria nu prea ai motive să treci, în Videle chiar nu ai niciun motiv să o faci”.

Claudiu Tamaș: „Sfatul lui Marian Godina sună cam așa:
Când te saturi de Brașov (sau Cluj-Napoca) vizitează Videle și Alexandria.
Vei iubi instant cele două orașe – alegeți voi care. :)))))
Personal, am încercat asta și nu funcționează.
Poate voi aveți noroc”.

Previous Story

(Foto) George Scripcaru: „Brașovul are cel mai mare și modern Planetariu din țară”. Când se deschide

Next Story

Brașov. Pompierii de la Schaeffler, intervenție voluntară la o casă care ardea. Schaeffler: „Asa sunt pompierii Schaeffler din cadrul Serviciului Privat de Situatii de Urgenta, care inca odata au dat dovada de profesionalism, promptitudine si…”