Brașov. Medicul Florin Bîgiu este noul manager interimar la Spitalul de Psihiatrie. „Există aparatură performantă cumpărată, dar până acum nu s-a identificat încă în spital un spațiu pentru asta, cred că şi din rea-voinţă, pentru că proiectul este …”

Last Updated on martie 16, 2019 Spitalul Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov va avea de luni un nou manager interimar. Doctorul Ioan-Alexandru Grigoriu a ocupat această funcție până acum.

Decizia a fost luată de președintele Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, cu scopul de a eficientiza managementul unității medicale, informează brasovtv.com.

Brașov. Medicul Florin Bîgiu este noul manager interimar la Spitalul de Psihiatrie. „Există aparatură performantă cumpărată, dar până acum nu s-a identificat încă în spital un spațiu pentru asta, cred că şi din rea-voinţă, pentru că proiectul este ...” 1

Astfel, din 18.03.2019, Asistent dr. med. Nicușor-edicva fi noul manager interimar al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie din Brașov. Nicușor-Florin Bâgiu a fost membru al Consiliului de Administrație al spitalului până joi, când a demisionat pentru a prelua, interimar, funcția de manager până la ocuparea postului prin concurs.

Dr. Bâgiu a declarat că îşi propune, din această poziţie, în primul rând crearea condițiilor necesare – personal și dotare – pentru a face tromboliza în județul Brașov.

„În felul acesta putem îmbunătăți accesul pacienților la o metodă de tratament actuală și necesară în afecțiunile cerebrovasculare. De asemenea, există un proiect finanțat de Universitatea din Braşov împreună cu Consiliul Județean, al unei colege, pe care eu o susţin foarte mult, fiind vorba despre un proiect pe recuperare a mâinii după accident vascular cerebral.

Există aparatură performantă cumpărată, dar până acum nu s-a identificat încă în spital un spațiu pentru asta, cred că şi din rea-voinţă, pentru că proiectul este deja de un an, cu rezultate bune.

Vreau să o ajut în așa fel încât pacienții din baza de recuperare să beneficieze de data asta de tehnică performantă de recuperare. Totodată, încerc să stabilesc un echilibru în cadru spitalului, pentru că până la urmă pentru asta am fost și ales, în așa fel încât activitatea medicală să meargă înainte, să fie şi îmbunătățită”, a explicat noul manager al Spitalului de Psihiatrie pentru mytex.ro.

Consiliul Judetean Brasov : „Prin dispoziția președintelui Consiliului Județean Brașov, Adrian-Ioan Veștea, de luni, 18 martie 2019, dr. Nicușor-Florin Bîgiu va fi noul director interimar al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie Brașov. El va exercita prerogativele de conducere până la desemnarea unui câștigător în urma desfășurării concursului pentru ocuparea postului de manager la acest spital.

Absolvent al Universității Transilvania, doctor în științe medicale și cadru universitar în specialitatea obstetrică-ginecologie, Nicușor-Florin Bîgiu a fost până joi, 14 martie, reprezentantul Facultății de Medicină în cadrul Consiliului de Administrație al Spitalului Clinic de Psihiatrie și Neurologie, fiind astfel familiarizat cu specificul activității și cu problemele din cadrul acestei instituției medicale”.

Vezi aici Video:

Revenim cu detalii!

Previous Story

Brașov. Cătălin: „Când vine weekendul parca e sfârșitul lumii! Sunt atât de multe apartamente cumpărate de afaceriștii de peste noapte ca zici ca stai in hotel!  Si weekend de weekend numai petreceri, strigate, scandaluri si …”

Next Story

Brașov. Tunel spre Livada Poștei, strada Nicolae Iorga se transformă în Parc, parcare gigant. George Scripcaru: „Şi traficul spre Livada Poştei va fi trecut în subteran, iar practic parcul se va extinde pe …”