(Last Updated On: March 16, 2019)

Mulți brașoveni se plâng de calitatea materialelor folosite la blocurile noi care nu blochează zgomotul petrecăreților. Se pare că sunt apartamente închiriate în regim hotelier unde au loc multe petreceri.

Pe grupul de Facebook Avantgarden 3 Brașov, Cătălin Lazăr a scris: „Când vine weekendul parca e sfârșitul lumii! Pentru cei ce va gândiți sa cumpărați apartamente in blocurile noi, mai bine nu! Sunt atât de multe apartamente cumpărate de afaceriștii de peste noapte ca zici ca stai in hotel!

Brașov. Cătălin: „Când vine weekendul parca e sfârșitul lumii! Sunt atât de multe apartamente cumpărate de afaceriștii de peste noapte ca zici ca stai in hotel!  Si weekend de weekend numai petreceri, strigate, scandaluri si ...” 1

(foto arhiva)

Si weekend de weekend numai petreceri, strigate, scandaluri si alte specimene cu apucături! Celor cu apartamente date in regim hotelier va doresc sa va îmbogățiți cat mai repede, doar așa scăpăm de asta ca din păcate instructaj nu cred ca faceți cu cei ce se cazează.

Doar cașcavalul e important. Iar celor care se mândresc ca reprezinta constructorul, ați făcut cu minim de materiale pentru un câștig maxim si mai puțin lucruri cu adevărat de calitate.

Daca izolația e așa de 2 lei oare structura e de 1 leu sau tigru care la un seism o ia la sănătoasa. M-am saturat de calitatea voastră germana si de hotelierii fără hotel! Ce a fost si ce a ajuns acest cartier prin natura oamenilor de aici!”