Brașov. FELICITĂRI! 10 jucătoare de la Corona la loturile naţionale ale României!

Last Updated on martie 20, 2019 La Brașov se face handbal serios, dovadă și faptul că 10 jucătoare de la Corona au fost chemate la loturile naționale. Felicitări jucătoarelor!

ASC Corona Brasov Official: „Zece jucătoare de la Corona la loturile naţionale ale României!
Clubul Corona Braşov are zece jucătoare la loturile naţionale ale României în această perioadă, în care toate trei selecţionate participă la turnee internaţionale. Trei dintre handbaliste, şi anume Sorina Tîrcă, Daria Bucur şi portarul Daciana Hosu sunt selecţionate la lotul de senioare, Daria Bucur la lotul A iar Sorina şi Daciana la lotul B.

Brașov. FELICITĂRI! 10 jucătoare de la Corona la loturile naţionale ale României! 1 Brașov. FELICITĂRI! 10 jucătoare de la Corona la loturile naţionale ale României! 2 Brașov. FELICITĂRI! 10 jucătoare de la Corona la loturile naţionale ale României! 3

De asemenea, de la echipele de junioare Corona Transilvania, Bianca Lupaşcu este la lotul naţional de tineret, în vreme ce alte şase jucătoare, şi anume Raluca Rădioi, Nicoleta Petre, Rebeca Necula, Alicia Gogîrlă, Raissa Marin şi Valentina Soreanu au fost selecţionate în lotul naţional de junioare.

Tot în această perioadă, pe lângă reprezentarea pe care Corona o are la loturile României, de la senioare, portarul Vyctoriia Tymoshenkova a fost convocată la naţionala Ucrainei.

Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a spus că este motiv de bucurie ca atât de multe jucătoare să reprezinte clubul şi Braşovul la loturile naţionale. „A devenit deja obişnuinţă să avem jucătoare convocate la lot, încă de la loturile naţionale de junioare, iar asta nu poate decât să ne bucure şi să demonstreze încă o dată, că la centru de copii şi juniori se lucrează foarte bine.

Sperăm ca în scurt timp, parte dintre acestea să facă pasul către echipa de senioare şi să ne mândrim că Braşovul ajunge să îşi promoveze valorile crescute aici. Sper ca fetele convocate la lot să aibă prestaţii bune şi să se întoarcă sănătoase. Eu le urez baftă tuturor în meciurile care vor urma”, a spus oficialul braşovean.

Naționala de senioare a României, Lotul A va participa la Turneul Golden League din Franța (21-24 martie) alături de Norvegia, Danemarca și Franța. Lotul B va merge la Gdansk, în Polonia, la turneul care se va desfășura în perioada 22-24 martie şi la care vor mai participa: Polonia, Polonia B, Islanda, Finlanda, Spania B, Slovacia și Argentina.

Naţionala de tineret a Romaniei şi naţionala de junioare s-au reunit la Râmnicu Vâlcea, pentru participarea la Trofeul Carpaţi. La turneul naţionalei de tineret vor participa echipele: României, Norvegiei, Olandei si Poloniei, în vreme ce la junioare cele patru echipe sunt: România, Norvegia, Cehia şi Italiei”.

Previous Story

Zoo Brașov, activități speciale de Ziua Internaţională a Pădurilor, joi 21 martie

Next Story

Brașov.Primarul George Scripcaru: „Străzi noi cu 4 benzi și sens giratoriu pentru a face legătura cu zona viitorului spital regional, zona de dezvoltare Bartolomeu Nord – Ocolitoarea Municipiului”