Zoo Brașov, activități speciale de Ziua Internaţională a Pădurilor, joi 21 martie

Last Updated on martie 20, 2019 Grădina Zoologică Brașov a pregătit un program special pentru joi, 21 martie, de Ziua Internaţională a Pădurilor.

Program activități:

ora 11.00 – 12.30 ,,Ce se ascunde în copac” (6 – 14 ani – joc interactiv) Este știut faptul că mai multe vieţuitoare folosesc copacul sau zonele din jurul lui pentru adăpost sau mâncare. Joc interactiv în urma căruia, folosind creioane colorate, carioci și coli de hârtie, copiii vor descoperi ce înseamnă un copac, un ecosistem, o faună şi care este importanța acestora.

Zoo Brașov, activități speciale de Ziua Internaţională a Pădurilor, joi 21 martie 1

De la ora 13.00 – 14.30 ,,Copacul fără frunze” (10 – 14 ani – joc interactiv) Joc interactiv în urma căruia copiii vor recunoaşte părţile copacului și vor înţelege modul în care copacii ajută viaţa oamenilor şi a animalelor. Vor descoperi cum activităţile oamenilor influenţează viaţa animalelor sălbatice, nu neapărat într-un sens pozitiv. Adevăr sau Provocare ?!

Ora 15.00 – 16.00 ,,Pădurea fermecată”(10 – 14 ani – joc interactiv) Joc prin care copiii vor afla multitudinea de motive care există în favoarea protejării pădurilor, plămânii planetei Pământ. Participanții vor învăța, și vor putea să-i învețe și pe alții, să protejeze natura, în special pădurile, care asigură viața pe pământ.

Grădina Zoologică Brașov vă invită intr-o lume fascinantă, pentru a găsi noi provocări și aventuri interesante la fiecare pas.

Previous Story

Brașov. Circulația auto este deviată de pe străzile Pictor Pop și Neagoe Basarab, pe str Negoiu

Next Story

Brașov. FELICITĂRI! 10 jucătoare de la Corona la loturile naţionale ale României!