Video Brașov. Dispar măzgălelile de pe Strada Sforii. „Întreaga echipă C’Art Fest de voluntari am venit aici, tocmai ca să susţinem acest demers din Braşov, pentru că ni se pare extrem de important să …”

Last Updated on februarie 7, 2019 Renovată în urmă cu şase luni de Asociaţia Împreună pentru Dezvoltarea Comunităţii, una dintre cele mai înguste străzi din Europa a fost umplută de mâzgăleli.

Turiștii care au vizitat strada au lăsat mesaje obscene nu doar pe pereții Străzii Sforii ci și pe panourile informative. Asociaţia care s-a ocupat de renovarea străzii caută voluntari pentru acţiuni de curăţare periodice, informează stiri.rttbrasov.ro.

„Întreaga echipă C’Art Fest de voluntari am venit aici, tocmai ca să susţinem acest demers din Braşov, pentru că ni se pare extrem de important să avem grijă de ce avem. Cred că e un mod prin care putem să le arătăm tuturor braşovenilor şi nu numai că patrimoniul de ai e al nostru, al tuturor, că locurile astea nu sunt undeva în Univers izolate ci ţin de noi şi că strarea loc de bine depinde foarte mult de modul în care noi ne comportăm cu ele”, consideră Oana Paraschiv, voluntar C’Art Fest.

„Astăzi e prima zi de curăţare, întreţinere, vrem să o facem cu o frecvenţă de două săptămîni. Contăm foarte mult pe voluntari, am lansat şi un apel pe Facebook, dar contăm şi pe vecinii care au pereţi aici, o să-i invităm şi pe ei”, a precizat astăzi Kristina Creoşteanu, preşedinte AIDC.

Vezi aici Video:

Asociaţia care s-a ocupat de renovarea străzii caută voluntari care să se implice periodic în refacerea lucrărilor. Cei care doresc să participe la aceste activităţi își pot confirma intenția pe pagina de Facebook a Asociaţiei Împreună pentru Dezvoltarea Comunităţii Braşov.

Previous Story

Aeroportul Brașov. Adrian Vestea:  „Înțeleg supărarea celor care stau și critică sau se îngrijorează pentru soarta Aeroportului …însă sunt sigur că supărarea vine tocmai din faptul că, în ciuda piedicilor și a neajunsurilor cu care ne confruntăm, Brașovul va avea aeroport! Iar pașii pe care …”

Next Story

Brașov. Autobuze RATBV și spre Prejmer. Primăria a început demersurile